ČSSZ: Úprava rozsahu úředních hodin od 22. 10. 2020

22.10.2020 13:30

V souladu s přijatými krizovými opatřeními vlády ČR ze dne 21. 10. 2020 a s cílem vyhovět požadavkům klientů, přistupujeme k úpravě úředních hodin našich pracovišť ČSSZ, OSSZ, PSSZ a MSSZ Brno a to s účinností od 22. 10. 2020.

ČSSZ: Úprava rozsahu úředních hodin od 22. 10. 2020
Foto: ČSSZ
Popisek: Česká správa sociálního zabezpečení

S účinností od 22. 10. 2020 budou úřadní hodiny upraveny následovně:

tabulka

Záležitosti klientů, kteří jsou již objednáni mimo výše uvedené úřední hodiny, budou vyřízeny v potvrzeném termínu. I nadále se mohou klienti objednávat mimo úřední dny prostřednictvím objednávkového systému (ZDE).

Příjem podání bude realizován pouze prostřednictvím podatelny nebo schránek pro příjem fyzických podání umístěných na vhodných místech, obvykle při vstupu do budov OSSZ/PSSZ/MSSZ Brno a ČSSZ.

Smyslem přijatých mimořádných opatření je především ochrana zdraví občanů, včetně zaměstnanců ČSSZ, a současně zajištění všech klíčových činností ČSSZ, zejména pak řádné výplaty dávek důchodového a nemocenského pojištění.

Žádáme klienty, aby v případech, kdy je to možné, upřednostňovali písemný, elektronický či telefonický kontakt před osobním.

Děkujeme za pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…