ČT: Dobré ráno z Karlovy Studánky

14.03.2014 12:05

V pondělí 17. března na ČT2. Začínáme minutu před šestou.

ČT: Dobré ráno z Karlovy Studánky
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Ostravské Dobré ráno už několikrát oslovilo své diváky z atraktivních míst mimo televizní studio. Nechyběly mezi nimi Dolní oblast Vítkovice nebo předvánoční Jiráskovo náměstí. Tentokrát se parta z Dobrého rána hned v pondělí 17. března chystá vyjet do Jeseníků a navštívit Horské lázně Karlova Studánka. Ve dnech, kdy metropole severu vyhlašuje zhoršenou smogovou situaci, si alespoň zprostředkovaně můžete spolu s Petrem Rajchertem a Terezou Richtrovou připomenout přitažlivý cíl víkendových turistických výprav do míst, kde se o čistotu vzduchu není třeba obávat.

 „Půvabná Karlova Studánka nabízí řadu příležitosti pro léčebné pobyty a mnozí z nás by podobnou rekondici určitě přivítali, tohle téma pochopitelně nebude chybět. Jeseníky jsou oblíbenou oblastí fotografa Jindřicha Štreita, který bude naším hostem a přiveze s sebou své fotografie. V Karlově Studánce se natáčela jedna ze slavných scén komedie S tebou mě baví svět, a tak naším druhým hostem bude herec Pavel Nový, který ve filmu právě na Karlovu Studánku potají dojížděl za svou ženou“, prozradila nám o programu pondělního Dobrého rána  dramaturgyně  Jana Bohušová.

Kromě toho můžeme předem prozradit, že se vydáme k léčebným pramenům, vyzkoušíme některé procedury a budeme o nich mluvit s odborníkem na balneologickou péči. Přijede také psí spřežení, řeč bude o jesenické přírodě a místní specifické architektuře a bude se, pochopitelně, soutěžit. Tentokrát výherce nedostane jen keramický hrníček Dobrého rána. Šťastný vítěz může získat i voucher na pobyt ve zdejších lázních.

Jolanda Pilařová, TS Ostrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…