ČT: Zlatý oříšek oceňuje nadané děti

30.12.2013 15:53

Talentovaným dětem, které vynikají v nejrůznějších oborech, patří už tradičně novoroční vysílání České televize. Záznam 15. ročníku předávání cen Zlatého oříšku mohou sledovat diváci ČT2 1. ledna 2014 v 13:55. Režie Ján Novák.

ČT: Zlatý oříšek oceňuje nadané děti
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Není důležité, jestli vynikají v hudebních oborech, sportu, technických dovednostech, chovatelství nebo třeba v tanci. Šanci získat prestižní cenu Zlatý oříšek mají všichni stejnou. V soutěži se letos sešly dvě stovky přihlášek z celé republiky, do brněnského finále v Divadle na Orlí porota vybrala třicet dívek a chlapců. Hlavních cen je deset. Kdo z finalistů je získá uvidí diváci České televize 1. ledna 2014. Každý z vítězů získá nejen originální sošku, ale také finanční odměnu, která jim pomůže při jejich dalším rozvoji.

Pořad moderuje Honza Adámek, kterého děti znají z pořadu České televize Záhady Toma Wizarda. Dále účinkují Yveta Blanarovičová, Monika Bagárová a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …