ČT art zahraje v rytmu Grammy. Naživo

15.02.2016 9:10

Průvodcem diváků pondělní nocí se na ČT art stane rapper LL Cool J. Patří mu totiž moderátorský post při letošním předávání hudebních cen Grammy Awards, které ČT art, stejně jako loni, odvysílá přímým přenosem.

ČT art zahraje v rytmu Grammy. Naživo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

V pořadí již 58. ročník ceremoniálu ze Staples Center v Los Angeles, při kterém budou nejlepším zpěvákům a zpěvačkám rozdány charakteristické zlaté gramofony, uvidí diváci ČT art 16. února od 2 hodin ráno.

Letošnímu ročníku vévodí Taylor Swift, která je nominována ve většině hlavních kategorií a má šanci si odnést gramofon mimo jiné pro nahrávku roku, album roku i píseň roku. V průběhu ceremoniálu vystoupí, kromě samotné Taylor Swift, například barbadoská zpěvačka Rihanna či britská skladatelka a zpěvačka Adele.

Padesáté osmé výroční udílení hudebních cen bude moderovat herec a rapper LL Cool J. Pro české diváky bude přímý přenos simultánně překládat Dana Hábová, průvodní komentář obstará Honza Dědek. Česká televize připraví z předávání hudebních cen také zkrácený záznam, který odvysílá ČT art 4. března.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…