ČTÚ: Start letošního V4 Hackathonu se blíží

02.04.2017 12:49

Již příští týden v brněnském hotelu Holiday Inn změří své síly nejlepší týmy vývojářů ve druhém ročníku středoevropského V4 Hackathonu. 24 hodin trvající soutěž v programování mobilních aplikací na jedno z vyhlášených témat startuje v pátek 7. dubna. Záštitu nad akcí převzal předseda vlády Bohuslav Sobotka.

ČTÚ: Start letošního V4 Hackathonu se blíží
Foto: ČTÚ
Popisek: ČTÚ

Celkově si úspěšné projekty rozdělí 20 tisíc amerických dolarů. Pro vítěznou aplikaci je připravena hlavní cena 10 tisíc dolarů, druhé místo získá dotaci 2 tisíce a třetí tisíc dolarů. Stejnou částkou ocení Národní doménový registrátor CZ.NIC „nejlepší řešení využívající open source“.

Pět dalších náhodně vybraných soutěžících získá online školení „Nanodegree courses“ v ceně dvou tisíc dolarů. Vítězný tým bude moci využít mentoringu od Credo Ventures a Y Soft Ventures.

Tématy letošního V4 Hackathonu jsou: Chytrá města, Zdravotnictví, Trvalá udržitelnost, Bydlení a Otevřená data.

Stále je ještě možné se na V4 Hackathon zaregistrovat, a to prostřednictvím webu: https://2017v4hackathon.eventbrite.com. Začátek prezence je 7. dubna 2017 od 11 hodin.

Sledujte i novinky na Twitteru, pod hashtagem #V4HACK2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…