ČTÚ zvýšil kvalitu vybraných činností personálního řízení

18.01.2016 17:07

Český telekomunikační úřad ke konci roku 2015 úspěšně ukončil projekt s názvem „Zvýšení kvality vybraných činností personálního řízení v ČTÚ“.

ČTÚ zvýšil kvalitu vybraných činností personálního řízení
Foto: ČTÚ
Popisek: ČTÚ

Bylo vytvořeno celkem 13 metodických, koncepčních a analytických materiálů, ve specializovaných tématech (zejména z oblasti ekonomické regulace) bylo proškoleno cca 80 zaměstnanců ČTÚ a cca 15 zaměstnanců ČTÚ prošlo pilotní realizací mentoringu a programu adaptace.

Projekt financovaný z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR měl za cíl zvýšit kvalitu vzdělávání a rozvoje, hodnocení, výběru a následné adaptace a stabilizace zaměstnanců ČTÚ.

V jeho rámci proběhla rovněž pilotní realizace specializovaných vzdělávacích a rozvojových aktivit [školení na téma Technologie elektronických komunikací; Modelování nákladů a cen; Nové přístupy v regulatorním účetnictví; Soutěžní právo a jeho aplikace v analýze relevantních trhů; Ekonometrické analýzy využitelné v oblasti analýz relevantních trhů; Zpracování a analýza (databáze, data mining, SQL, predikce); Nové formy podnikání na trhu poštovních služeb a sledování kvality základních služeb; Správní řád v aplikační praxi a správní trestání] a pilotní realizace mentoringu a adaptačního a stabilizačního programu pro nové zaměstnance ČTÚ.

Po předání všech výstupů má Český telekomunikační úřad k dispozici metodické, koncepční a výukové materiály, které dávají záruky pro zkvalitnění personálního řízení a zvýšení znalostí a dovedností jeho zaměstnanců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…