ČVUT: Vít Přindiš se umístil na první příčce v soutěži o nejlepšího sportovce

16.12.2017 17:23

V Betlémské kapli byly vyhlášeny výsledky soutěže o nejlepšího sportovce ČVUT.

ČVUT: Vít Přindiš se umístil na první příčce v soutěži o nejlepšího sportovce
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT, logo.

 Na první příčce se umístil Vít Přindiš z Fakulty biomedicínského inženýrství. Druhou pozici obsadila studentka Masarykova ústavu vyšších studií Kristýna Zahradníčková MÚVS a třetí příčku získala Bc. Kristiina Mäki z Fakulty stavební.

Vít Přindiš se věnuje vodnímu slalomu. v disciplíně K1 si dojel pro 2. místo na Mistrovství světa v Pau v individuálním závodě, dále získal 1. místo v celkovém hodnocení Světového poháru, 1. místo na Mistrovství světa v družstvech v Pau, 1. místo na Mistrovství Evropy v družstvech v Tacenu, 5. místo v individuálním závodě na Mistrovství Evropy v Tacenu, 1. místo v Českém poháru a 1. místo na Českých akademických hrách.

Studentka bakalářského studia Kristýna Zahradníčková skončila na 2. místě na Mistrovství světa ve sportovním aerobicu a fitnessu trojic v nizozemském Leidenu, na 1. místě na Mistrovství Evropy v Karlových Varech a také na 1. příčce na Mistrovství České republiky.

Atletikou, konkrétně během na 1500 a 5 000 městrů, se zabývá Kristiina Mäki. V letošním roce vybojovala 3. místo v běhu na 1500 metrů  a 6. místo v běhu na 5000 metrů na Letní světové univerziádě v Taipei, 1. na Mistrovství České republiky v běhu na 1500 metrů, 1. na Mistrovství Finska v běhu na 5000 metrů, 7. místo v běhu na 1500 metrů na Mistrovství Evropy družstev, 8. místo v běhu na 1500 metrů na Zlaté tretře

Čtvrtým nejlepším sportovcem ČVUT se stal Jan Tesař z Fakulty biomedicínského inženýrství. V běhu na 400 metrů získal na Halovém mistrovství Evropy v Bělehradě ve štafetě 4 x 400 metrů 3. místo a 8 místo v běhu na 400 metrů. Na Letní světové univerziádě v Taipei ve štafetě 4 x 400 metrů byl rovněž 3. a účastnil se semifinále v běhu na 400  metrů.

Na pátém místě skončil Matěj Kozubek z Fakulty stavební. Dálkový plavec byl 1. na Mistrovství světa ve štafetě v dlouhém kvadriatlonu a stejné soutěži získal zlato i ve štafetě ve sprint kvadriatlonu. Dále si na své konto připsal 18. místo v individuálním závodě na Mistrovství svět na Balatonu, 13. místo v dálkovém plavání na Letní světové univerziádě v Taipei, prvenství na Mistrovství České republiky a také v Českém poháru.

Kompletní výsledkovou listinu naleznete ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …