CZECHOSLOVAK GROUP se zapojil do charitativní dražby moderátora Leoše Mareše

17.04.2018 13:43

Průmyslový holding CZECHOSLOVAK GROUP (CSG) se stále výrazněji zapojuje do charitativních a CSR projektů. Naposledy se přihlásil jako první dražitel do aukce, kterou vyhlásil populární moderátor Leoš Mareš.

CZECHOSLOVAK GROUP se zapojil do charitativní dražby moderátora Leoše Mareše
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

Výtěžek z aukce, v níž se draží trabant, kterým Leoš Mareš v rámci sázky jeden měsíc jezdí, půjde na charitativní sbírku Pomozte dětem neboli populární Kuře, kterou spoluorganizuje Nadace rozvoje občanské společnosti a Česká televize.

Leoš Mareš vyhlásil charitativní aukci o víkendu na svém instagramovém profilu. Vyvolávací cenu za vůz Trabant 601S roku výroby 1978 stanovil na rovný jeden milion korun. Jako první dražitel se přihlásil vedoucí marketingu holdingu CSG Lukáš Novotný, který následně tento záměr potvrdil Leoši Marešovi v živém vysílání Ranní show na stanici Evropa 2. Aukce bude ukončena 25. dubna.

„Projekt, který jsem zahlédl na Instagramu, se mi moc líbil. Spojení Leoše a charity je vždy super. Když to dopadne a nikdo naši nabídku nepřevýší, velice rádi přispějeme na dobrou věc,“ řekl přímo ve vysílání rádia Lukáš Novotný, vedoucí marketingu CSG.

Holding CZECHOSLOVAK GROUP se zaměřuje na záchranu a další rozvoj tradičních českých průmyslových značek jako je například TATRA, AVIA či hodinky PRIM. Současně je aktivní na poli společenské odpovědnosti. Kromě příspěvků na sportovní, kulturní a společenské aktivity se zaměřuje též na podporu mimopracovních činností svých zaměstnanců. Majitel holdingu Michal Strnad v rámci projektu SPONZORING ZAMĚSTNANCŮ každé čtvrtletí vybírá a finančně podporuje smysluplné aktivity zaměstnanců CSG.

O holdingu CZECHOSLOVAK GROUP

CZECHOSLOVAK GROUP je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti civilní i obranné průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej strojírenských produktů pro automobilový, železniční, letecký či hodinářský průmysl, dále výrobu speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů či munice. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se nestále rozrůstá. Podniky holdingu CZECHOSLOVAK GROUP zaměstnávají více než 8000 osob a v roce 2016 vygenerovaly tržby v hodnotě 15,4 mld. Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…