Canon aktualizuje řadu multifunkčních zařízení o kompaktní zařízení a novou mobilní aplikací

23.08.2013 19:00

Společnost Canon dnes uvádí na trh tři nová multifunkční inkoustová zařízení, která jsou svou kompaktností a designem ideální pro osobní použití a domácí kanceláře.

Canon aktualizuje řadu multifunkčních zařízení o kompaktní zařízení a novou mobilní aplikací
Foto: Canon
Popisek: Canon

Nová PIXMA MG2450 a MG2550 nabízí možnosti tisku, skenování a kopírování, dodávají se v nových stylových provedeních. PIXMA MG3550 je k dispozici ve dvou barvách a je vybavena Wi-Fi připojením, které podporuje tisk z chytrých telefonů a tabletů. MG3550 je schopna produkovat tisk fotografií v kvalitě fotolaboratoře.

S novým designem a kompaktnímy rozměry přichází PIXMA MG2450 a MG2550, které nahradí tiskárny PIXMA MP230 a MG2250. MG2450 je dodávána ve světle šedé barvě s matnou povrchovou úpravou, zatímco MG2550 má sportovní a stylově bílý matný povrch, aby vyhovovala řadě domácích prostředí.

Tiskárna PIXMA MG3550 nahradí starší MG3250 a je k dispozici v bílém a černém provedení.

Wi-Fi konektivita, je klíčovým rysem tiskárny PIXMA MG3550, umožňuje bezdrátový tisk a skenování z více zařízení, jako jsou chytré telefony, počítače a tablety. Tento model navíc podporuje službu Googole Cloud Print, díky níž mohou uživatelé tisknout PDF soubory a JPG přílohy přímo z jejich účtů na Gmailu a také mohou tisknout z Google Docs, prakticky z libovolného místai.

Nová aplikace PIXMA Printing Solutions

Nová aplikace PIXMA Printing Solutions je kompatibilní s MG3550. Díky této aplikaci je snadné tisknout z připojených zařízení a umožňuje ovládat PIXMA tiskárny bez nutnosti použití počítače. Je v ní zahrnuta velká řada funkcí jako pokročilé nastavení “scan saving“, pro skenování přímo do služby iCloud, e-mailu nebo pro lokální uložení. Krom toho aplikace umožňuje přístup k návodu k obsluze tiskárny a informace o kompatibilních číslech inkoustových náplní. Aplikace PIXMA Printing Solutions je bezplatně k dispozici na iTunes (iOS) a Google Play (Android).

Snadno k použití

PIXMA MG2450, MG2550 a MG3550, jsou postaveny na inkoustové technologii FINE společnosti Canon, jsou vybaveny tiskovou hlavou s 2pl inkoustovými kapičkami s rozlišením tisku 4800 dpi, s cílem zajistit vysoce kvalitní rozlišení tisku. Nové modely rovněž používají hybridní inkoustový systém Canon, který zajišťuje, že tiskárny zhotovují živé, vysoce kvalitní fotografie pomocí day-based inkoustů a ostré textové dokumenty pomocí černého pigmentového inkoustu.

Kromě toho, PIXMA MG2450 a MG2550 produkuje černobílé dokumenty rychlostí přibližně v ISO ESAT 8,0 obr./min.  a barevné dokumenty na cca ISO ESAT 4,0 obr./min.. MG3550 se může pochlubit rychlostí tisku ISO ESAT 9,9 obr./min.  pro černobílé dokumenty a ISO ESAT 5,7 obr./min.  pro barevné

Pro úsporu času a energie nabízí MG3550 také možnost snížit spotřebu papíru pomocí automatické funkce oboustranného tisku, zatímco automatické spouštění pomáhá šetřit energii.

Sofistikovaný software

Všechny nové tiskárny PIXMA využívají software My Image Garden, one-stop platformu, která kombinuje veškerý Canon PIXMA software v jediném, snadno použitelném rozhraní a zajišťuje snadnou navigaci ve funkcích tisku a skenování. Obsahují též Canon Full HD Movie Print pro tvorbu fotografických tisků z filmů pořízených pomocí kompaktních fotoaparátů, zrcadlovek či videokamer Canon.

Univerzálnost dělá tiskárny Canon PIXMA skvělými, snadno použitelnými a všestrannými zařízeními pro veškerý domácí tisk. Zvládají vše od aktualizace rodinného alba nově vytištěnými fotografiemi až po tisk důležitých projektů v pohodlí domova. Všechny nové tiskárny PIXMA nabízejí také možnost XL inkoustových kazet, díky nimž uživatelé tisknout více za méně peněz.

Dostupnost

Modely PIXMA MG2450, MG2550 a MG3550 budou k dispozici od září 2013.

PIXMA MG2450 - klíčové vlastnosti:

• Kompaktní multifukční zařízení: Tisk, kopírování a skenování
• Rychlý tisk ve vysoké kvalitě
• Vytiskněte více s volitelnými zásobníky o velikosti XL
• Aplikace My Image Garden
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Snadný a efektivní tisk webových stránek
• Automatické zapnutí a vypnutí

PIXMA MG2550 - klíčové vlastnosti:

• Kompaktní multifunkční zařízení: Tisk, kopírování a skenování
• Stylový design v bílém provedení
• Rychlý tisk ve vysoké kvalitě
• Vytiskněte více s volitelnými zásobníky o velikosti XL
• Aplikace My Image Garden
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Jednoduchý a efektivní tisk webových stránek
• Automatické zapnutí a vypnutí

PIXMA MG3550 - klíčové vlastnosti:

• Domácí multifunkční zařízení s Wi-Fi
• Rychlý, kvalitní tisk
• Tisk a skenování z mobilních zařízení
• Podpora Apple AirPrint
• Podpora Google Cloud Print
• Vytiskněte více s volitelnými zásobníky o velikosti XL
• Úspora papíru s funkcí automatického oboustranného tisku
• Aplikace My Image Garden
• CREATIVE PARK PREMIUM

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…