Canon je již třináctým rokem “nejdůvěryhodnější” značkou fotoaparátů v Evropě

16.07.2013 12:50

Canon, světový lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, obhájil již potřinácté svou pozici nejdůvěryhodnější značky fotoaparátů v Evropě, vyplývá to ze 13. ročníku výzkumu Reader’s Digest. V průzkumu byli tázáni spotřebitelé ve 12 evropských zemích na značky, kterým věří. Canon vzešel v 10 z 12 zúčastněných zemí jako “nejdůvěryhodnější” značka fotoaparátů.

Canon je již třináctým rokem “nejdůvěryhodnější” značkou fotoaparátů v Evropě
Foto: Canon
Popisek: Canon

„Jsme hrdí, že výsledky průzkumu odrážejí náš závazek k poskytování vysoce kvalitních výrobků, které splňují měnící se potřeby a zájmy našich zákazníků,” poznamenal James Leipnik, Chief of Communication, Canon Europe, Middle East and Africa. „Prostřednictvím našich technologií chceme podpořit a inspirovat spotřebitele k jejich dalšímu kroku ve světě zobrazování. Rádi bychom v nich podpořili nadšení pro sílu obrazu, jaké máme my v Canonu,” dodal.

Průzkum Reader’s Digest je jednou z nejrozsáhlejších zákaznických studií v Evropě. Dotazováno bylo více než 18 000 respondentů ve 12 evropských zemích. Respondenti hodnotili značky podle kvality, hodnoty, image a také do jaké míry chápou potřeby zákazníků. Otázky také poměřily důvěru spotřebitelů v reklamní sdělení a postoje společností vzhledem k životnímu prostředí.

Canon jako “nejdůvěryhodnější” značku fotoaparátů uvedlo těchto 10 zemí: Belgie, Česká republika, Finsko, Francie, Německo, Nizozemí, Portugalsko, Rusko, Slovinsko a Švýcarsko.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…