ČeSU: Miss Studentka České republiky – kdo bude královna studentů?

28.01.2014 9:50

Česká studentská unie (ČeSU), největší studentská síť v České republice, odstartovala národní kolo druhého ročníku celorepublikové soutěže Miss Studentka s podtitulem: Jediná miss, která má tři S – Sympatická, Sebevědomá, Sexy.

ČeSU: Miss Studentka České republiky – kdo bude královna studentů?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studentky, ilustrační foto

Po skončení 30ti lokálních kol, která se setkala s obrovským zájmem soutěžících i veřejnosti, když se přihlásilo dohromady 736 dívek a celková návštěvnost webových stránek jednotlivých kol činila dohromady k dnešnímu více než milion návštěvníků, postoupily soutěžící dívky do Národního kola, ze kterého vzejdou finalistky, které se utkají o titul „Miss českého studentstva – Miss studentka České republiky“.

Nominační část Národního kola probíhá na internetových stránkách www.MissStudentka.cz, kde veřejnost vybírá svými hlasy 40 dívek, které postoupí do castingu. Zde bude vybráno 12 finalistek, které postoupí do finále soutěže Miss Studentka. Finálový večer proběhne 1. března 2014 v Praze.

Právě probíhající druhý ročník soutěže Miss Studentka se díky svému rozsahu těší ještě většímu zájmu studentů i široké veřejnosti z celé České republiky, než ročník předcházející. Úspěch soutěže v loňském roce neznamenal jen rozšíření soutěže na další vysoké, střední školy, gymnázia a vyšší odborné školy, ale znamenal velkou pozornost studentů, kteří prostřednictvím zapojení do organizace Miss získávají cenné zkušenosti. Ty se jim pak hodí při hledání zaměstnání,

O soutěži Miss Studentka

Soutěž Miss Studentka je největší celorepublikově organizovaná soutěž Miss, kterou organizují studenti vysokých škol. S podtitulem „Jediná miss, která má tři S“ se soutěž snaží vybrat studentku, která je sympatická, sebevědomá a sexy natolik, aby se stala královnou všech studentů v České republice. Letošní ročník 2013/2014 je druhým ročníkem soutěže.

O České studentské unii (ČeSU)

Česká studentská unie (ČeSU) je největší studentskou sítí v České republice. Spojuje studenty z vysokých a středních škol různých směrů, od ekonomických a technických po lékařské a zemědělské.

Tato studentská síť každoročně pořádá mnoho desítek aktivit s dopadem na stovky tisíc studentů. Od provozování studentských médií a pořádání odborných přednášek až po studentské majálesy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…