Celní správa: S volným pohybem mezi okresy se roztrhl pytel s pašeráky drog

01.05.2021 21:23

Několik minut krátce po půlnoci zastavila hlídka hradeckých celníků dynamickým způsobem, za použití zvukového a světelného výstražného zařízení, ke kontrole osobní automobil české imatrikulace. Cestovali v něm dva muži ve věku 20 a 26 let. O skutečnosti, že není vše úplně v pořádku, vypovídala vůně, linoucí se z vozidla, a absence průkazů totožnosti obou mladíků.

Celní správa: S volným pohybem mezi okresy se roztrhl pytel s pašeráky drog
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

Po ztotožnění osádky ve spolupráci s operačním centrem a policisty, celníci získali informaci, že řidič nevlastnil řidičské oprávnění. Poté co na obligátní dotaz, zda převážejí alkohol, cigarety, tabák či narkotika, oba odpověděli negativně, započala kontrola automobilu s pozitivním výsledkem.

Sušenou rostlinnou látku, jež svým vzhledem připomínala konopí, celníci našli v přihrádce před spolujezdcem. Po provedení testu na přítomnost THC a zvážení na digitální váze, která ukázala hmotnost včetně obalu 24,7 gramu, přivolali trutnovské policisty, jímž případ předali k dalšímu řízení.

Za neoprávněné přechování návykové látky v malém množství pro osobní spotřebu hrozí osobě, která takový přestupek spáchala, pokuta do výše 15 000 korun.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…