Centrum transatlantických vztahů pořádá debatu na téma "Mike´s Place: Láska, Blues a Teror v Tel Avivu 2003"

24.11.2015 12:50

Centrum transatlantických vztahů vysoké školy CEVRO Institut (PCTR) a nakladatelství Aligier si Vám dovolují připomenout, že již ve čtvrtek od 17:30 proběhne v atriu vysoké školy CEVRO Institut veřejné setkání na téma "Mike´s Place: Láska, Blues a Teror v Tel Avivu 2003".

Centrum transatlantických vztahů pořádá debatu na téma  "Mike´s Place: Láska, Blues a Teror v Tel Avivu 2003"
Foto: CEVRO Institut
Popisek: Konference CEVRO Institut

V rámci akce vystoupí Joshua Faudem, dokumentarista, spoluautor komiksové knihy Mike´s Place a svědek atentátu v Tel Avivu v roce 2003. Akci zahájí Alexandr Vondra, ředitel PCTR a bývalý ministr obrany a zahraničí ČR. Dále ji bude moderovat Jiří Š. Cieslar z vysoké školy CEVRO Institut. V průběhu akce se můžete těšit na úryvek z dokumentárního filmu Blues By The Beach, dle kterého publikace vznikla.  

Setkání bude zakončeno autogramiádou knihy Mike´s Place (nové české vydání), jež si můžete na místě zakoupit za zvýhodněnou cenu, a také číší vína. Pracovním jazykem je angličtina. Z organizačních důvodů prosíme o potvrzení účasti vyjma již zaregistrovaných.   Tato veřejná akce se koná za meidální podpory Česko-izraelské smíšené obchodní komory, Občanského institutu, CEVRO, Eretz.cz a recenzovaného časopisu Obrana a strategie.

  Stuijní obory v Praze

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…