Ceny vybrané elektroniky a domácích spotřebičů padají o desítky procent

25.12.2014 17:48

Chytré telefony, tablety, televize, herní konzole nebo vybavení do kuchyně. Přední síť elektroprodejen Expert Elektro nabídne v povánočních výprodejích stovky položek napříč celým sortimentem elektroniky a elektrospotřebičů. Společnost zahájí výprodeje od 27. prosince.Nejvyšší slevy budou dosahovat až 60 procent.

Ceny vybrané elektroniky a domácích spotřebičů padají o desítky procent
Foto: Expert Elektro
Popisek: Expert Elektro

„Také v letošním roce mohou naši zákazníci využít povánoční slevovou nabídku na široký sortiment zboží. Jedná se zejména o příslušenství k mobilním telefonům a dalším chytrým zařízením, které lidé našli pod vánočním stromečkem.Vedle toho se budou slevy týkat vybraných modelů ze všech významných sortimentních skupin,“řekl RobinWeintritt, ředitel prodeje sítě Expert Elektro.

Během vánočního období zaznamenávají obchodníci tradičně silné prodeje. Loňská vánoční nákupní sezóna byla výjimečná tím, že do ní zasáhla intervence ČNB. Zákazníci totiž začali výrazně utrácet za elektroniku již během listopadu. Letošní prosinec bude z hlediska prodejů a tržeb ve srovnání s listopadem opět dominantnější jako v předchozích letech.

„Jen mezi Štědrým dnem a Silvestrem budou tržby vyšší o tři sta procent oproti průměrnému nákupnímu dni. Nárůst zájmu o povánoční výprodeje na konci roku by tak měl meziročně stoupnout o dvacet pět procent,“uvedl RobinWeintritt, ředitel prodeje sítě Expert Elektro.

Třebaže výprodeje Expert Elektro odstartují 27. prosince, již na 1. svátek vánoční se zákazníci s vybranými zlevněnými položkami mohou seznámit na webových stránkách http://www.expert.cz/. Většina kamenných obchodů tohoto maloobchodního řetězce bude navíc otevřena již 26.12.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …