Čepro je ve skvělé finanční kondici, zisk opět přes miliardu

26.04.2018 9:54

Podle auditovaných výsledků dosáhla společnost ČEPRO, a. s., v roce 2017 zisk ve výši 1,142 miliardy korun při tržbách 48,177 miliardy korun.

Čepro je ve skvělé finanční kondici, zisk opět přes miliardu
Foto: red
Popisek: Čepro

Firma zopakovala střednědobý trend několika posledních let, kdy se zisk pohyboval kolem jedné miliardy. „Příznivá výkonnost české ekonomiky a dobíhající efekt optimalizace prodejních kanálů a interních změn z posledních několika let umožnily opět dosáhnout na jeden z rekordních výsledků,“ říká Jan Duspěva, předseda představenstva Čepra.

„Na celkové výsledky měly v roce 2017 vliv kromě rostoucí spotřeby pohonných hmot především nepřerušovaná výroba rafinérií napojených na produktovodní systém a nadstandardní uplatnění zajišťovacích mechanismů při nákupu a prodeji“, vysvětluje Duspěva.

Firma pokračuje v oživení interiérů čerpacích stanic EuroOil, postupně plánuje i revitalizaci prostor kolem prodejny a výdejních stojanů. Úspěšně rozvíjí své programy Certifikovaného velkoobchodu a Dodavatelské čerpací stanice, které jsou postavené především na garanci kvality paliv pro obchodní partnery.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…