Česká obchodní inspekce: Vstup do kasina mladistvým zakázán

24.06.2018 15:01

Česká obchodní inspekce Ústeckého a Libereckého kraje uskutečnila mimořádnou kontrolní akci zaměřenou na zákaz vstupu mladistvých do kasin a zákaz prodeje alkoholu těmto osobám. Ze dvou provedených kontrol byl v jednom případě umožněn vstup do kasina osobě mladší 18 let.

Česká obchodní inspekce: Vstup do kasina mladistvým zakázán
Foto: Česká televize
Popisek: ČOI

Inspektoři regionální inspekce ČOI provedli na základě podnětů spotřebitelů 2 kontroly, které se uskutečnily za účasti mladistvých figurantů. Šetřením byl prokázán vstup osobám mladších 18 let do herního prostoru bez jakéhokoliv omezení a registrace. Alkohol figurantům prodán nebyl. Registrováni nebyli rovněž inspektoři ČOI, kteří vstoupili do herního prostoru. Zjištění týkající se porušení zákona o hazardních hrách, který ukládá provozovatelů zákaz vstupu mladistvých a neprovedení registrace (č. 186/2016 Sb.), bylo předáno Celnímu úřadu, v jehož spolupráci byla kontrola provedena. Dále proběhlo šetření v pivnici, kde se prodej alkoholu a cigaret mladistvým nepotvrdil. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…