Česká pošta: K rejstříku trestů výhodně i výpis bodového hodnocení řidiče

14.01.2014 8:15

Potřebujete výpis z rejstříku trestů fyzických osob? Pokud si pro něj do konce února přijdete na kontaktní místa Czech POINT na pobočkách České pošty, získáte k němu za pouhých pět korun i výpis bodového hodnocení řidiče.

Česká pošta: K rejstříku trestů výhodně i výpis bodového hodnocení řidiče
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Výpis z rejstříku trestů patří mezi nejvyužívanější služby poskytované systémem Czech POINT. Česká pošta jich za měsíc vydá fyzickým osobám okolo 40 tisíc. Výpis z Rejstříku trestů fyzických osob je možné vydat pouze osobě, které se výpis týká. Jiné osobě může být výpis vydán pouze na základě úředně ověřené plné moci. Hlavním impulzem je většinou nástup do nového zaměstnání. Cena je 100 Kč s DPH za žádost, bez ohledu na počet stran.

V průměru pět tisíc výpisů měsíčně požadují lidé z bodového hodnocení řidiče. Výpis lze vydat pouze osobě, které se výpis týká. Jiné osobě může být výpis vydán pouze na základě úředně ověřené plné moci. Cena je 69 Kč s DPH za 1. stranu, 40 Kč za každou další. V akci k výpisu z rejstříku trestů však do konce února stojí pouze 5 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pošta

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…