Česká pošta: Mějte důležité dokumenty uchované elektronicky a bezpečně

03.07.2017 10:51

Česká pošta spustila novou službu Bezpečné úložiště, která Vám zajistí bezpečné a dlouhodobě důvěryhodné ukládání úředních i dalších důležitých dokumentů.

Česká pošta: Mějte důležité dokumenty uchované elektronicky a bezpečně
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Bezpečné úložiště poskytuje elektronický úložný prostor umístěný v datovém centru České pošty, který slouží k dlouhodobému a důvěryhodnému elektronickému ukládání dokumentů bez ohledu na jejich formát.

Své důležité dokumenty v něm máte uložené v elektronické podobě, jsou chráněné před ztrátou a dostupné odkudkoliv a kdykoliv. Každý dokument lze v úložišti opatřit archivním časovým razítkem, které umožňuje zajistit prokazatelnost a důvěryhodnost dokumentu v čase. Uložené elektronické dokumenty můžete spravovat ve své adresářové struktuře a sdílet je s třetími stranami.

Služby Bezpečného úložiště jsou snadno dostupné a cenově příznivé, lze je objednat na období 1 roku v kapacitách od 1 do 100 GB. Službu můžete využívat již za 16 Kč bez DPH za měsíc.

Služby Bezpečného úložiště lze objednat na webu www.postaonline.cz/BezpecneUloziste. Zde si můžete zároveň aktivovat a využívat mnoho dalších služeb z nabídky České pošty. Pro aktivaci služeb Bezpečného úložiště je nutné mít aktivovaný účet na Poště Online, který je ověřen pomocí platné Zákaznické karty.

Další informace najdete na webu www.bezpecneuloziste.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…