Česká pošta: Změna celního území Campione d'Italia

11.01.2020 8:49

Itálie a Švýcarsko informují, že od 1. ledna 2020 je obec Campione D´Italia a italských vod jezera Lugano zahrnuta do celního území Evropské unie podle směrnice Rady (EU) 2019/475. Ke stejnému datu je toto území vyloučeno z celního území Švýcarska.

Česká pošta: Změna celního území Campione d'Italia
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Na základě výše uvedených informací jsou všechny poštovní zásilky adresované do Campione d'Italia zpracovány a dodány provozovatelem Itálie, a proto musí být určeny k italským mezinárodním střediskům pro zpracování pošty.

Pro tuto oblast je tak jediným přípustným PSČ 22062 Campione d´Italia, Itálie. Švýcarské poštovní směrovací číslo 6911 již nebude možné pro výše uvedené zásilky použít. Pokud takové zásilky švýcarská pošta obdrží, bude s nimi zacházeno jako s chybně směrovanými a budou předány italské poště k případnému celnímu řízení a k doručení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…