Česká pošta hledá partnera pro provozování Balíkovny

17.02.2020 21:14

Česká pošta plánuje rozšíření své sítě výdejních míst.

Česká pošta hledá partnera pro provozování Balíkovny
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Zákazníci České pošty nyní mohou vyzvednout bez zbytečného čekání svůj balík ve 450 Balíkovnách, umístěných na poštách. Nyní se chce Pošta zaměřit i na jiná frekventovaná místa mimo své pobočky. Vypsala proto výběrové řízení na partnera, se kterým by na provozu externích výdejních míst spolupracovala.

Jedná se už o druhé výběrové řízení. To předchozí bylo zrušeno, protože se do něj přihlásil pouze jediný zájemce. „Přestože bylo výběrové řízení na výběr partnera zajištující sít externích výdejních míst zrušeno, práce na projektu Balíkovna i nadále pokračují. Stále pracujeme na paralelním řešení, které umožní zapojit jednotlivá místa. Zde dodržujeme stanovený harmonogram, a tak jsme schopni našim klientům stále garantovat slíbený termín na počátku června, jako termín spuštění externí výdejní sítě,“ ubezpečila ředitelka Balíkovny Jana Sedláková.

Česká pošta nyní upravila podmínky tak aby ještě více odpovídaly potřebám klientů. Důraz je kladen na maximální dostupnost a jednoduchost služby. Zároveň jsou usnadněny podmínky pro případného provozovatele. „Snížili jsme hranici minimálního obratu na 150 mil. Kč z původních 300 mil. Kč. Doplnili jsme limitaci cen pro jednotlivé kategorie, tzn. pro klienty lze následně garantovat dobrou cenovou dostupnost služby, upřesnili jsme předpoklad počtu vydaných zásilek na maximálně 20 zásilek a další,“ vypočítává Jana Sedláková.

Zájemci, kteří by se chtěli do výběrového řízení přihlásit, mohou své nabídky zasílat do 16. března 2020.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…