Česká pošta je letos opět partnerem Stanu proti melanomu

12.04.2017 15:04

Česká pošta se stejně jako v loňském roce stala partnerem 11. ročníku Stanu proti melanomu, a to ve všech třech městech, ve kterých se akce koná.

Česká pošta je letos opět partnerem Stanu proti melanomu
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Letošní Stan proti melanomu se uskuteční s mottem „Sportujeme celá rodina, sportujeme venku“ a chce upozornit na nutnost chránit se před ultrafialovým zářením při pobytu venku nebo při sportu.  Akce začne 18. a 19. dubna 2017 v Praze na Ovocném trhu, pokračuje 24. dubna v Brně na nám. Svobody a 25. dubna v Ostravě v Avion Shopping Parku vždy od 10 do 18 hodin.

K propagaci 11. ročníku Stanu proti melanomu Česká pošta přispěje tradičně známkou s přítiskem a tematickou pohlednicí s možností jejího orazítkování, tentokrát ručním příležitostným razítkem. Příležitostné razítko je letošní novinkou, jsou vyrobená celkem tři – speciálně pro každé město, které bude hostit 11. ročník Stanu proti melanomu. Na každé akci bude možné razítka využít vždy od 10 do 17 hodin. Následně budou, především pro sběratele, razítka k dispozici 10 dní na poštách, konkrétně na poště Praha 1 v Jindřišské ulici, na poště Brno 2 v Nádražní ulici a na poště Ostrava 30 v ulici B. Četyny. 

Bezplatné vyšetření mateřských znamének se uskuteční pod dohledem týmu specialistů z Dermatovenerologické kliniky na Královských Vinohradech, Masarykova onkologického ústavu a FN Ostrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…