Česká pošta otevřela novou pobočku v Centru Chodov

22.03.2017 10:40

V pondělí 20. března otevřela Česká pošta svoji novou pobočku v prostorách Centra Chodov. Zákazníci naleznou poštu v těsné blízkosti obchodu Albert. Více než 50 tisícům obyvatel pražského Chodova bude k dispozici osm přepážek, z toho sedm univerzálních a jedna specializovaná bankovní.

Česká pošta otevřela novou pobočku v Centru Chodov
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Pobočka bude otevřena každý den v týdnu. Od pondělí do pátku si své poštovní záležitosti budou moci klienti vyřídit od 9:00 hod. do 20:00 hod., o víkendu je pak otevírací doba stanovena na dobu od 9:00 hod. do 17:00 hod. Na poště bude celkem pracovat 23 zaměstnanců, bude zde vyvolávací systém, Czech POINT nebo dětský koutek.

„Jsem velice rád, že Česká pošta našla pro obyvatele naší městské části důstojné prostory pro svoji pobočku. Pošta je opravdu nádherná a jsem přesvědčen, že nám ji bude závidět celá Praha. Přeju zaměstnancům a klientům, ať se jim pobočka líbí a jsou s ní spokojeni,“ říká starosta městské části Praha 11 Petr Jirava.

Pobočka České pošty se stěhuje z provizorních prostor bývalé mateřské školky, které pro obsluhu klientů nebyly vhodné, a bylo potřeba zajistit provoz poštovních služeb v jiné lokalitě. Právě Centrum Chodov se ukázalo jako ideální lokalita. „V Centru Chodov se stále snažíme rozšiřovat portfolio služeb, abychom našim zákazníkům mohli poskytnout ten nejvyšší komfort. Jsme tedy velice rádi, že zde můžeme přivítat pobočku České pošty, která jej významně doplní,“ uvedla Petra Valentová, marketingová manažerka Centra Chodov.

„Spolu s městskou částí Praha 11 a vedením obchodního centra jsme našli řešení, které je výhodné zejména pro zákazníky, ale i pro všechny zúčastněné strany. Věřím, že novou poštu ocení nejenom obyvatelé Chodova, ale i samotné obchodní centrum, které tak zvýší svoji atraktivitu směrem k zákazníkům,“ říká ředitelka pobočkové sítě Praha České pošty Hana Tmejová.

Pobočka pošty v prostorách Centra Chodova

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…