Česká pošta otevřela novou pobočku v pražském Florentinu

23.03.2015 19:48

Pobočka České pošty v obchodně administrativním centru Florentinum nabídne svým zákazníkům plnohodnotné poštovní služby s parametry pobočky dle nejnovějších trendů v jednotném vizuálním stylu.

Česká pošta otevřela novou pobočku v pražském Florentinu
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Pražské obchodně administrativní centrum Florentinum je umístěno v těsné blízkosti stanic metra linek B a C – Náměstí republiky a Florenc. V této lokalitě je vysoká koncentrace zákazníků. Oproti současné pobočce Praha 02 v Petrské ulici, která se uzavře, se tak výrazně navýší obchodní potenciál pošty. Pobočka také zajistí své služby pro nájemníky centra včetně jejich cca 3500 zaměstnanců. Komfortní prostředí poskytuje zákazníkům hala pro veřejnost o rozloze 50 m2. Celková rozloha pobočky pak je 129 m2. Pro klienty je k dispozici dětský koutek, diskrétní zóna, více míst k sezení, prostor pro vypsání poukázek, podacích lístků apod.

Pobočka se skládá ze tří univerzálních přepážek, hodiny pro veřejnost jsou v rozsahu od pondělí do pátku od 8:00 do 19:00. Lidé mohou využít například služby Czech POINT. Pobočka má bezbariérový přístup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…