Česká spořitelna: Lidé si vybojovali na Facebooku rekordní sazbu 2,38 % již za čtyři dny

29.06.2014 19:40

O hypotéky na Facebooku ČS je obrovský zájem, hranice 250 žadatelů, která byla podmínkou pro získání nejlepší garantované úrokové sazby na trhu 2,38 %, byla překonána právě dnes ráno.

Česká spořitelna: Lidé si vybojovali na Facebooku rekordní sazbu 2,38 % již za čtyři dny
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Česká spořitelna, která v loňském roce prodala největší počet hypoték na českém trhu, nabízí do 29. června na Facebooku hypotéku s historicky nejnižší garantovanou sazbou.

Pouhé čtyři dny stačily lidem k tomu, aby pro sebe a další zájemce na Facebooku vybojovali hypotéku s rekordní úrokovou sazbou 2,38 %. Unikátní nabídka České spořitelny byla podmíněna minimálním počtem 250 žadatelů, lidé proto sami sdíleli nabídku mezi své přátele a známé. Banka je za jejich aktivitu odměnila snížením úrokové sazby u nové hypotéky až na neuvěřitelných 2,38 %. Nabídka nyní platí pro všechny až do 29. června, podmínkou není mít účet u České spořitelny.

České spořitelna zopakovala jedinečnou prodejní akci hypoték na Facebooku z ledna letošního roku. Zatímco v lednu potřebovali zájemci o hypotéku deset dní, nyní jim stačily pouhé čtyři dny k tomu, aby získali nejvýhodnější garantovanou úrokovou sazbu na trhu. Časově omezená nabídka České spořitelny je tak otevřená pro všechny další zájemce ještě týden, až do 29. června.

Unikátní akci spustila Česká spořitelna na svém Facebooku v pondělí 16. června: všem, kdo se zaregistrovali přes speciální aplikaci, garantovala úrokovou sazbu 2,68 % - v případě, že se během 14 dnů do akce zapojí více než 250 zájemců, slíbila banka snížit všem přihlášeným sazbu až na 2,38 %. Limit byl prolomen právě dnes. Akce se vztahuje na všechny nové hypotéky České spořitelny s pětiletou fixací uzavřené do 31. července 2014 a lidé jí mohou využít i pro refinancování hypoték z jiných bank.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…