Česká spořitelna fandí letním hudebním festivalům, pro návštěvníky připravila spoustu aktivit

02.07.2015 14:15

Za necelé dva týdny odstartuje letní hudební festival Colours of Ostrava. Česká spořitelna, jeho generální partner, má letos pro návštěvníky přichystanou Modrou zónu ČS plnou zábavy a relaxu. Na největší doprovodné akci Colours of Ostrava s názvem Festival v ulicích, která vypukne o dva dny dříve, bude mít Česká spořitelna jako hlavní partner pro všechny milovníky kávy tematickou Palečkovu kavárnu. Návštěvníkům Rock for People Europe v Plzni pak bude k dispozici oblíbený mobilní bankomat. Ti, kdo se chystají na Bohemia Jazz Fest do Brna či Plzně, s nímž Českou spořitelnu pojí generální partnerství, si zase mohou vychutnat kávu nebo osvěžující letní drink v Erste Premier Jazz Café.

Česká spořitelna fandí letním hudebním festivalům, pro návštěvníky připravila spoustu aktivit
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Pro všechny návštěvníky Colours of Ostrava budou v Modré zóně ČS připravené dva mobilní bankomaty, mohou si také nechat udělat airbrush tetování nebo si vyrobit originální placku, zúčastnit se autogramiád zajímavých hostů a pobavit se na live DJ´s parties ve večerních hodinách. Klientům České spořitelny (a jejich doprovodu) pak Modrá zóna přináší jako vždy něco navíc, stačí se jen u vchodu prokázat platební kartou banky: budou mít vstup na chill out tribunu s lehátky a úžasným výhledem na hlavní stage a do stanu s barem a zábavnými aktivitami ve výšce přes 4 metry nad zemí, mohou využít půjčovnu koloběžek nebo hudební fotokoutek, zapojit se do footbag a yoyo workshopů nebo soutěžit v hudebním kvízu, zahrát si stolní fotbálek, air hokej, Nintendo Wii nebo si třeba nechat udělat nový účes. Samozřejmostí budou i legendární modré festivalové kloboučky, které měly velký úspěch už v minulých letech. Třešinkou na dortu budou aktivity pod hlavičkou Nadace Depositum Bonum, která návštěvníky osvěží „festivalovou fyzikou“: mohou se například těšit na výrobu netradičních hudebních nástrojů nebo show s kouřovými efekty.

Ještě před vypuknutím samotných Colours of Ostrava, tedy 14. a 15. července 2015, se bude v Ostravě konat Festival v ulicích, který představí festivalové interprety široké veřejnosti. Banka si zde ve spolupráci s Nadací České spořitelny a jejím partnerem, Charitou České republiky, pro návštěvníky připravila venkovní Palečkovu kavárnu s tematickými nápoji a příjemným posezením. A všichni s příjmením Paleček nebo Palečková budou mít kávu zdarma.

Tento pátek také začíná Rock for People Europe. Festival je součástí projektu Plzeň 2015 - Evropské hlavní město kultury a nabídne hudební ochutnávky z každé země z evropské osmadvacítky. Česká spořitelna, která je jeho hlavním partnerem, si zde pro návštěvníky připravila mobilní bankomat. Zkrátka nepřijdou ani klienti, kteří se chystají na Bohemia Jazz Fest do Brna či Plzně, v Erste Premier Jazz Café si mohou vychutnat šálek dobré kávy nebo letní drink a k tomu se setkat s vynikajícím saxofonistou a operním tenoristou Hakonem Kornstadem (Plzeň) nebo s Rudy Linkou, ředitelem festivalu (Brno). Vstup do kavárny je na základě platební karty České spořitelny a klienti Erste Premier navíc dostanou nápoj nebo kávu zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…