Česká spořitelna otevřela nadstandardní bankovní prostory pro bonitní klienty

31.03.2014 13:50

Česká spořitelna otevřela nové prostory pro klienty ERSTE Premier a Erste Private Banking v Praze a v Liberci.

Česká spořitelna otevřela nadstandardní bankovní prostory pro bonitní klienty
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Pražská pobočka se nachází v luxusní vile v Dejvicích a nabízí komplexní služby privátního bankovnictví pro klienty ERSTE Premier a Erste Private banking. Zatímco služby ERSTE Premier jsou určeny pro klienty s majetkem nad 1 mil. Kč anebo příjmem nad 100 tis. Kč měsíčně, služby Erste Private Banking cílí na klienty s majetkem přesahujícím 10 mil. Kč. Liberecké centrum privátního bankovnictví se nachází přímo v historické budově České spořitelny v centru města. Služby privátního bankovnictví Erste Private Banking banka v Liberci poskytuje již několik let, nově se však klienti mohou těšit na velmi příjemné a diskrétní prostředí, které doposud chybělo. Nabídka se nyní také rozšiřuje o bankovní služby ERSTE Premier. V  České republice má banka i s těmito prostory celkem 17 center určených pro obsluhu privátních klientů a disponuje tak nejširší sítí nadstandardních poboček určených pro bonitní klienty na trhu.

„Našim dlouhodobým cílem je poskytovat komplexní služby privátního bankovnictví v exkluzivních prostorách, které klientům zajistí dostatečné soukromí a diskrétnost,“ řekl Jiří Zelinka, ředitel odboru ERSTE Premier a Erste Private Banking. „Těší mě, že jim nyní ve stejném standardu přinášíme další dvě centra, a to v pražských Dejvicích a v  Liberci. Přidanou hodnotou těchto reprezentativních prostor navíc je, že si tu klienti kromě běžných bankovních záležitostí mohou také vyřizovat také ty pracovní a nerušeně se setkávat se svými obchodními partnery,“ doplnil Jiří Zelinka.

Pražské centrum je situováno do nádherné vily v Pelléově ulici. Interiéry jsou původní, Česká spořitelna však provedla citlivou renovaci. Klienti také jistě ocení diskrétní prostředí a osm parkovacích míst přímo na pozemku objektu. Odtud je dělí již jen pár kroků do pohodlného klientského salónku a samotných jednacích místností, kde mohou řešit své finanční potřeby. Prostředí luxusní vily určené k obsluze bonitních klientů nabízí Česká spořitelna jako jediná banka na českém trhu. Liberecká pobočka sídlí v historické budově České spořitelny, která patří mezi architektonické skvosty města. Banka zde své služby klientům poskytuje již od roku 1887. Centrum pro bonitní klienty má samostatný vstup s recepcí a prostředí rovněž zajišťuje naprosté soukromí

Prostory všech center pro bonitní klientelu po celé České republice v sobě spojují moderní design s luxusní atmosférou nadstandardního bankovnictví. Zásadními prvky při jejich realizaci jsou úcta k historickému prostoru a dodržení přísných požadavků na diskrétnost bankovních služeb.

Profil České spořitelny

Česká spořitelna je největší bankou v České republice  ? Její služby využívá více než 5 milionů klientů: občané, malé a střední firmy, obce a města, financuje také velké korporace a poskytuje služby v oblasti finančních trhů ? Od roku 2000 je Česká spořitelna členem Erste Group a pod touto značkou obsluhuje bonitní a korporátní klienty ? Disponuje nejširší sítí poboček a bankomatů v České republice ? Důležitou roli hraje také na poli inovací: byla například první bankou na českém trhu, která začala masivně vydávat bezkontaktní karty a vytvářet síť pro jejich využití  ? Další zajímavé informace o České spořitelně zde.

Erste Corporate Banking – mimořádně silný partner v oblasti korporátního, investičního bankovnictví a finančních trhů

Největší poskytovatel úvěrů firmám z pohledu celkové výše úvěrů ? Přední aranžér syndikovaných, klubových, akvizičních a projektových řešení financování ? Leader ve sjednávání domácích i zahraničních emisí dluhopisů pro lokální i mezinárodní klienty ? Jeden z hlavních poradců v oblasti fúzí a akvizic ? Největší obchodník na kapitálových trzích v České republice měřeno počtem vydaných akcií (IPO i SPO) i jejich objemem ? Jeden z nejvýznamnějších partnerů Evropské investiční banky ve střední Evropě ? Přední konzultant v oblasti M&A pro místní i regionální klienty z podnikatelského i veřejného sektoru ? Největší obchodník s EUR/CZK a přední poskytovatel služeb Treasury pro podnikové klienty i klienty z veřejného sektoru ? Největší správce aktiv pro firemní a institucionální klienty ? Další zajímavé informace o korporátním bankovnictví České spořitelny zde.

Profil Erste Group

Erste Group je předním poskytovatelem finančních služeb ve východní části EU  ?  Zhruba 46 000 zaměstnanců poskytuje finanční služby
16,5 milionům klientů v téměř 2 900 pobočkách v 7 zemích (v Rakousku, České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Maďarsku, Chorvatsku, Srbsku) ? Ke konci roku 2013 dosáhla bilanční suma skupiny Erste Group EUR 199,9 mld., čistý zisk činil EUR 61 mil. a poměr nákladů k výnosům 52,5%.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…