Česká spořitelna předala Domovu Palata šek na milion korun

30.11.2014 8:09

Klienti České spořitelny měli unikátní možnost pomoci dobré věci: za jakoukoliv platbu kartou České spořitelny přispěla banka v rámci kampaně „I vaše karta pomůže“ zrakově postiženým. Částku 1 079 561 Kč, kterou kampaň přinesla, získal Domov Palata a využije ji na nákup čtecích pomůcek a dalšího potřebného vybavení. Domov Palata pojí s Českou spořitelnou dlouholeté partnerství.

Česká spořitelna předala Domovu Palata šek na milion korun
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Symbolický šek předal Domovu Palata při příležitosti oslav 121. výročí jeho založení Miloslav Křečan, ředitel Kartového centra České spořitelny. Zároveň také proběhl slavnostní křest kalendáře fotografií z výstavy s názvem „Zahalení hrdinové“, kterou připravil Domov Palata ve spolupráci s Českou spořitelnou jako poděkování svým pečovatelům za jejich každodenní práci.

Domov Palata je jedno z nejstarších zařízení svého druhu u nás a poskytuje péči lidem se zrakovým postižením z celé republiky. Česká spořitelna je jeho dlouholetým partnerem: právní předchůdci banky byli hlavní iniciátoři jeho vzniku na konci 19. století a banka prostřednictvím Nadace České spořitelny podporuje Palatu dodnes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…