Česká spořitelna spouští třetí ročník oblíbené soutěže Hon za pokladem

23.06.2013 15:28

Už třetí ročník soutěže Hon za pokladem, která je určená všem milovníkům geocachingu a výletů, odstartovala Česká spořitelna.

Česká spořitelna spouští třetí ročník oblíbené soutěže Hon za pokladem
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

V loňském roce se Honu za pokladem zúčastnilo přes 8 500 hráčů, kteří vytvořili téměř 750 týmů. Během celé soutěže podnikli výlety do přibližně 300 zajímavých míst v rámci České republiky, mezi nejnavštěvovanější patřil například Kostel sv. Václava v pražských Bohnicích. 
 
Letos proběhne Hon za pokladem ve třech kolech a pro soutěžící jsou v každém z nich připraveny atraktivní ceny, přičemž hlavní výhrou bude 50 000 Kč. Každý, kdo se bude chtít zapojit, se nejprve zaregistruje na www.honzapokladem.cz a poté bude sbírat body za návštěvy nejrůznějších míst po celé České republice. Deset týmů a deset jednotlivců s nejvíce body dostanou ve finálový den každého kola slepou mapu s GPS souřadnicemi, která je dovede ke skrytému pokladu. 
 
Soutěž bude probíhat ve třech samostatných soutěžních kolech v následujících termínech: od 13. června do 13. července 2013, od 25. července do 24. srpna 2013 a od 12. září do 5. října 2013. Body nasbírají soutěžící tak, že se vyfotografují na místě, které se jim odtajní po správném vyřešení soutěžní otázky, a fotografii nahrají na webové stránky soutěže. Hráči rovněž získávají body za kliknutí na tlačítko „Like“ („To se mi líbí“) u jednotlivých fotografií na facebookovém profilu České spořitelny, nebo za pozvání přátel do soutěže prostřednictvím facebookové aplikace.
 
Ti, kteří budou mít nejvíce bodů, obdrží v poslední den každého kola mapu, která je dovede k hlavní výhře - 50 000 Kč ukrytých ve 41 měšcích v okolí místa vyznačeného na mapě. Více informací o soutěži Hon za pokladem a podrobnosti k pravidlům jsou na webové stránce www.honzapokladem.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…