Česká správa sociálního zabezpečení: Přístupnost klientského centra omezují výkopové práce, dočasně nebude fungovat zastávka autobusu

08.04.2017 18:36

Do pátku 16. 6. 2017 budou před budovami ústředí České správy sociálního zabezpečení (ČSSZ) v ulici Křížová v Praze 5 z důvodu obnovení kabelové sítě vysokého napětí probíhat výkopové práce. Ty si vyžádají omezení silniční provozu, parkování i přístupu do klientského centra pro důchodové pojištění.

Česká správa sociálního zabezpečení: Přístupnost klientského centra omezují výkopové práce, dočasně nebude fungovat zastávka autobusu
Foto: ČSSZ
Popisek: Česká správa sociálního zabezpečení

Silniční provoz před budovami ČSSZ v ulici Křížová v Praze 5 bude řízen semaforem kyvadlově. Zastávka autobusu Pod Konvářkou (ze směru ze stanice Správa sociálního zabezpečení ) bude dočasně od 18. 4. 2017 do poloviny května 2017 uzavřena.

Rozkopaný vstup do klientského centra ČSSZ

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…