Česká televize: S majorem Kunešem napoprvé vyšetřoval každý třetí divák

02.09.2016 9:07

Seriál Rapl režiséra Jana Pachla se poprvé představil televizním divákům 29. srpna. První díl kriminální série odehrávající se v Krušných horách zhlédl 1 milion a 298 tisíc lidí. Stal se tak nejsledovanějším pořadem daného dne.

Česká televize: S majorem Kunešem napoprvé vyšetřoval každý třetí divák
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Třináctidílný spin off oblíbeného seriálu Cirkus Bukowsky, s Hynkem Čermákem v hlavní roli, včera zahájil své vysílání s podílem na publiku 33,22 %. Díval se na něj tedy každý třetí divák u televize, přičemž nejvíce zaujal diváky s vysokoškolským vzděláním.

„Snažili jsme se o to, aby příběh Rapla nebyl černobílý, aby se do něho dostala i určitá dávka humoru. Myslím, že v tom jsme se trochu poučili z Cirkusu Bukowsky. Stejně jako v něm je Kuneš silná a zajímavá postava, na které příběh stojí, ale pokusili jsme se do něj vtlačit trochu víc života,“ řekl při uvedení seriálu režisér a scenárista Rapla Jan Pachl, který s Hynkem Čermákem spolupracoval nejen na Cirkusu Bukowsky, ale i na úspěšném koprodukčním filmu České televize Gangster Ka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …