Česká televize v březnu: Uzavře se Svět pod hlavou, otevře Labyrint. Neděle ovládne Spravedlnost

04.03.2017 7:32

Na ČT1 skončí cesta Václava Neužila Světem pod hlavou, Jiří Strach otevře druhý Labyrint, tři březnové nedělní večery ovládne Spravedlnost s Ondřejem Vetchým a Četníci z Luhačovic přinesou vůbec nejdramatičtější vyšetřování – budou řešit šokující případ podle skutečné události. Životní jubilea Viktora Preisse, Jiřího Bartošky, Jožky Černého, Davida Vávry a Vladimíra Mišíka připomene GEN a dokumenty na ČT art. Na ČT2 pak startuje seriál oscarové režisérky Susanne Bierové Noční recepční (The Night Manager).

Česká televize v březnu: Uzavře se Svět pod hlavou, otevře Labyrint. Neděle ovládne Spravedlnost
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Sportovní kanál České televize nabídne závody světového poháru v biatlonu, pokračování série Ski Classics nebo zápasy play-off nejvyšší české hokejové soutěže. Déčko uvede první kreslený seriál České televize pro děti, které už odrostly Večerníčku, Anča a Pepík.
 

Svět pod hlavou – díl s názvem „1983“ uzavře desetidílnou minisérii
Pondělí, 6. března
V závěrečném dílu kriminálního seriálu se Filip Marvan dozví, zda jsou hranice světa, v němž žije, totožné se zadrátovanými hranicemi normalizačního Československa. Ale co je za nimi? Cesta ven z kómatu a marasmu normalizace existuje. Na jejím konci čeká Filipa i diváky překvapení.
Více zde: http://www.ceskatelevize.cz/svetpodhlavou

Spravedlnost
Od neděle, 12. března
Třídílná kriminální série, která diváka udrží v napětí i přesto, že vraha zná od začátku. Vyšetřovatel, kterého hraje Ondřej Vetchý, se rozhodne bránit svou dceru, která mu tvrdí, že v sebeobraně zabila prominentního soudce. Postupně se ale odkrývají okolnosti a důvody vraždy, která ovlivní životy hned několika postav. Třídílná Spravedlnost si svou světovou premiéru odbyla v rámci 30. ročníku jednoho z nejvýznamnějších festivalů televizní tvorby FIPA.
Více na www.ceskatelevize.cz/epress

Startuje druhá řada Strachova Labyrintu
Od pondělí, 13. března
Na obrazovky se s druhou řadou vrací detektivní seriál Labyrint. Tým majora Remeše (Jiří Langmajer), tentokrát posílen o nového člena Richarda Fraňka (Honza Hájek), vyšetřuje vraždu dívky Moniky. Tu někdo znásilnil, zabil a její tělo hodil do řeky. Možných pachatelů se nabízí hned několik. Režisér Jiří Strach a scenárista Petr Hudský opět rozehrávají komplikovaný kriminální příběh o několika zdánlivě nesourodých dějových linkách, kde až do poslední chvíle není jasné, kdo je vrah, kdo oběť a kdo jen nevýznamným účastníkem vyšetřování. Divák postupně v sedmi dílech seriálu získává stejné informace jako kriminalisté a může tak spolu s nimi rozkrývat nejednoznačné indicie vedoucí k odhalení pachatele.
Více na www.ceskatelevize.cz/labyrint

Četníci z Luhačovic, Bestie – šokující případ podle skutečné události
Pátek, 10. března
Při pátrání po dívce, která se ztratila z nedalekého tábora židovských uprchlíků, Martin se Zdeňkem odhalují pozadí jednoho z nejvíc šokujících případů, se kterým se četníci z Luhačovic kdy setkali. Desátá epizoda seriálu Četníci z Luhačovic, s názvem Bestie, přinese zřejmě nejdramatičtější vyšetřování celé série. Vyšetřování, které bylo inspirováno skutečnými událostmi.
Více zde: http://www.ceskatelevize.cz/cetnicizluhacovic

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…