Česká televize založí tvůrčí producentskou skupinu nových médií

10.09.2016 10:34

Česká televize posiluje propojení nových médií se svými programovými aktivitami. Redakce webu ČT24 se tak naplno začlení do stávající Redakce zpravodajství. Nově vznikne také tvůrčí producentská skupina, která se bude zaměřovat na multiplatformové a digitální projekty.

Česká televize založí tvůrčí producentskou skupinu nových médií
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Česká televize přistoupila se startem podzimní sezony ke strukturálním změnám, jejichž cílem je posílit integraci nových médií do všech svých činností. Přímé provázání specifických digitálních platforem s programovým obsahem by mělo České televizi napomoci více vytěžit všechny možnosti, které dnes nová média nabízejí.

V následujícím období se tak týmy webů ČT24 stanou součástí Redakce zpravodajství, jejímž ředitelem je Zdeněk Šámal. Vznikne také nová tvůrčí producentská skupina zaměřená na digitální projekty, která naváže na úspěchy letních dětských her stanice ČT :D, projektu Generation What? či interaktivních svátečních kalendářů.

Pavel Kohout, který doposud působil na postu výkonného ředitele Nových médií, se nyní ujme dokončení vývoje nové aplikace ČT24 a playeru pro iVysílání. Vedením týmu nových médií pak byla dočasně pověřena stávající ředitelka Marketingu ČT Denisa Kollárová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…