České aerolinie obnoví provoz mezi Prahou a Jerevanem

19.09.2015 15:47

České aerolinie plánují od 13. prosince 2015 obnovit letecký provoz mezi Prahou a Jerevanem. Linka bude zatím v provozu pouze sezónně, po omezenou dobu během tradičních vánočních a novoročních svátků. Cena jednosměrné letenky do Jerevanu začíná na 3945 Kč, zpáteční pak na 8120 Kč včetně všech poplatků.

České aerolinie obnoví provoz mezi Prahou a Jerevanem
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

Dvě zpáteční frekvence týdně plánují vypravovat České aerolinie na lince do Jerevanu, s odlety z Prahy ve středu a v neděli ve 21:55. Zpáteční spoje budou z Jerevanu odlétat v pondělí a ve čtvrtek v 5:20 s příletem na Letiště Václava Havla Praha v 6:20. Ve vybrané dny, konkrétně v pátek 25. prosince 2015, 1. ledna a 15. ledna 2016 přidají České na lince do Jerevanu třetí týdenní frekvenci. Spoje budou provozovány letadly Airbus A319 v uspořádání dvou cestovních tříd: Economy a Business.

Díky vhodnému načasování příletů na ranní odletovou vlnu společnosti mohou cestující z Jerevanu pokračovat po přestupu v Praze do řady destinací Českých aerolinií, například do Paříže, Říma, Barcelony, Madridu, Amsterdamu, Bruselu, Frankfurtu, Düsseldorfu a dalších.

„Linka Českých aerolinií do Jerevanu bude zatím v provozu od 13. prosince 2015 do 16. ledna 2016. Při obnovování linky chceme postupovat obezřetně, systémem postupných kroků, protože arménský trh je extrémně cenově senzitivní, poptávka po spojení mezi Prahou a Jerevanem má silné sezónní výkyvy,“ uvedl Ján Tóth, ředitel Českých aerolinií pro Obchod, aliance a marketing a dodal: „Co se týká pokračování našeho provozu v další sezóně, pro příští léto analyzujeme několik modelů provozu, o žádném z nich ale zatím rozhodnuto nebylo. O obnovení letů v letní sezóně 2016 lze uvažovat pouze pod podmínkou ekonomické smysluplnosti během celé doby provozu linky.“

Cena jednosměrné letenky do Jerevanu začíná na 3945 Kč, zpáteční pak na 8120 Kč včetně všech poplatků. Letenky je možné od dnešního dne zakoupit v celé distribuční síti Českých aerolinií a partnerů, tj. na webových stránkách společnosti na www.csa.cz nebo www.czechairlines.com, prostřednictvím mobilních a nativních aplikací společnosti, přes kontaktní centrum, v prodejních kancelářích či na obchodních zastoupeních ČSA, ale také v cestovních kancelářích, agenturách a u prodejců letenek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…