České aerolinie zahájí pravidelný provoz mezi Ostravou a Düsseldorfem

23.01.2015 13:04

Od 1. března 2015 zahájí České aerolinie provoz na lince mezi Ostravou a Düsseldorfem. Spoje mezi oběma městy budou operovány třikrát týdně (v úterý, čtvrtek a pátek ráno ve směru do Düsseldorfu a ve středu, pátek a neděli večer opačným směrem) letadly ATR 72 s krátkým, 25 minutovým mezipřistáním v Praze, které poslouží pouze k nástupu nových cestujících či výstupu těch, kteří zde svoji cestu končí. V obdobném modelu provozují ČSA například oblíbené linky Praha – Bratislava – Košice nebo Praha – Hamburk – Göteborg.

České aerolinie zahájí pravidelný provoz mezi Ostravou a Düsseldorfem
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

Díky nové lince Ostrava – Praha – Düsseldorf mohou České aerolinie nově nabídnout pohodlné a rychlé spojení metropolí Slezska a Severního Porýní-Vestfálska bez nutnosti jakéhokoliv přestupování. Klienti i jejich zavazadla začínající cestu v Ostravě budou na začátku cesty odbaveni až do cílové destinace bez vystupování z letadla během mezipřistání v Praze. Totéž platí i na zpáteční cestě.

Cena zpáteční letenky včetně všech poplatků začínají na 6760 Kč, jednosměrná na 3309 Kč. V opačném směru pak ceny začínají na 244 eur za zpáteční nebo 134 eur za jednosměrnou letenku včetně všech poplatků. Letenky je možné rezervovat a zakoupit na www.csa.cz, na kontaktním centru Českých aerolinií nebo u IATA cestovních kanceláří, agentur a prodejců letenek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…