České dráhy: Na Davis Cup do Třince Pendolinem

15.07.2016 20:44

Na utkání Davis Capu mezi Českou republikou a Francií v Třinci ve dnech 15. až 17. července 2016 je možné z Prahy, Pardubic nebo Olomouce cestovat rychlovlakem SC Pendolino přímo a bez přestupu.

České dráhy: Na Davis Cup do Třince Pendolinem
Foto: red
Popisek: ČD - logo

V těchto dnech mimořádně zastaví pravidelný spoj SC Pendolino Košičan 240 /241 také na zastávce Třinec centrum. Vlak vyjíždí z Prahy v 6:43 hodin a do Třince přijede v 10:35 hodin, tedy za pouhé 3 hodiny a 52 minut. Zpět bude tento spoj odjíždět v 18:23 hodin a do Prahy přijede ve 22:19 hodin.

Kromě spoje SC Pendolino je možné do Třince cestovat také vlaky EuroCity/Expres, které zajišťují dopravu na trase Praha – Pardubice – Olomouc – Ostrava – Třinec – Žilina v pravidelném dvouhodinovém intervalu. Pro cesty lze využít různé slevy, např. Včasnou jízdenku Česko, slevu pro skupinu atp.

Expresní vlakové spojení národního dopravce České dráhy využil i český národní tenisový tým, který do Třince přijel uplynulou neděli.

Koupit jízdenku můžete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…