České dráhy: Zvláštním cyklovlakem na Den Cyklostezky Ohře

13.05.2016 15:14

České dráhy vypraví v sobotu 28. května zvláštní vlak pro účastníky druhého ročníku Dne cyklostezky Ohře. Pořádají ho v areálu Krajinky pod Chebským hradem Karlovarský kraj a město Cheb. České dráhy jsou partnerem akce. Zvláštní vlak s kapacitou až 150 cestujících s koly, vyjede z Karlových Varů v 9.20, ze Sokolova odjíždí v 9.46. Zpět z Chebu se vrací v 16.45, do Karlových Varů přijede v 17.40.

České dráhy: Zvláštním cyklovlakem na Den Cyklostezky Ohře
Foto: red
Popisek: ČD - logo

„Vlak je určený pro registrované účastníky Dne cyklostezky Ohře. Zájemci registrovaní na stránkách Karlovarského kraje si můžou ve dnech 16. – 20. května vyzvednout místenky na zvláštní vlak v městských informačních centrech v Karlových Varech, Sokolově nebo Lokti a budou přepraveni i s bicyklem zdarma,“ upřesnil ředitel Regionálního obchodního centra Českých drah v Karlových Varech Vladimír Omelka.

Letošní Den Cyklostezky Ohře se odehraje v příjemném areálu chebské Krajinky a přihlášeným účastníkům nabídne za odměnu drobné dárky, občerstvení, zábavu i poučení. Pro děti bude ve spolupráci s BESIPem připravena jízda zručnosti a ukázka správné výbavy bicyklů. Účastníci si můžou díky volné vstupence zdarma prohlédnout chebský hrad, včetně nově otevřených kasemat. 

Jízdní řád zvláštního vlaku

Karlovy Vary – Sokolov – Cheb a zpět

(28. května 2016)

směr tam

stanice

směr zpět

příjezd

odjezd

příjezd

odjezd

 

09:20

Karlovy Vary

17:40

 

09:41

09:46

Sokolov

17:16

17:21

10:18

 

Cheb

 

16:45

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…