České dráhy bodovaly v žebříčku Czech Top 100 hned několikrát

23.11.2017 14:55

Ve středu 22. listopadu 2017 proběhlo vyhlášení cen již 24. ročníku soutěže nejlepších výročních zpráv a firemních časopisů, které každoročně pořádá sdružení CZECH TOP 100.

České dráhy bodovaly v žebříčku Czech Top 100 hned několikrát
Foto: ČD
Popisek: Generální ředitel a předseda představenstva Českých drah Pavel Krtek a ředitelka cenotvorby a produktové komunikace Zuzana Čechová

V rámci soutěže byly hodnoceny různé oblasti komunikace a České dráhy a.s. získaly několik cen. Konkrétně se staly držiteli 4. místa v kategorii výročních zpráv a speciálního ocenění Hvězda roku udělovaného za mimořádné ekonomické výsledky. Úspěch zaznamenaly i časopisy ČD pro vás a Železničář, kdy se oba dva umístily v první desítce nejlepších časopisů pro zákazníky. Ceny převzal generální ředitel a předseda představenstva Českých drah Pavel Krtek a ředitelka cenotvorby a produktové komunikace Zuzana Čechová. 
 
Sdružení CZECH TOP 100 sleduje od roku 1994 firmy České republiky a na základě objektivních měřítek a ve spolupráci s odborníky vytváří a vyhlašuje žebříčky 100 nejvýznamnějších firem ČR, 100 obdivovaných firem ČR, Nejlepší výroční zprávy, Nejlepší firemní časopisy a další. Tyto mediálně sledované žebříčky přispívají image zúčastněných společností a jsou současně věrohodnou orientací domácích i zahraničních zájemců či případných investorů o informace z vývoje české ekonomiky a jednotlivých společnosti v celku i v detailech. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

14:54 ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

V 1. čtvrtletí řidiči odebrali v síti ČEZ přes1,8 mil. kWh zelené elektřiny. To je o 65 % více, než …