České dráhy jsou oficiálním dopravcem turnaje Pilsen Golf Masters

06.08.2013 16:31

Ve dnech 9. – 11. srpna se uskuteční na hřišti Golf Park Plzeň – Dýšina turnaj golfové elity žen Pilsen Golf Masters v rámci Ladies European Tour.

České dráhy jsou oficiálním dopravcem turnaje Pilsen Golf Masters
Foto: red
Popisek: ČD - logo

České dráhy jsou oficiálním dopravcem turnaje a ve dnech 9., 10. a 11. srpna mimořádně zastaví vybrané rychlíkové spoje Českých drah na zastávce Dýšina v blízkosti 18. jamky a dopraví tak diváky přímo ke golfovému hřišti.

Navíc lze vstupenku na golfový turnaj zakoupenou v síti Ticketpro použít k bezplatné přepravě úseku Praha hl.n. – Dýšina a zpět u rychlíků, které budou ve dnech konání turnaje mimořádně zastavovat v Dýšině. Jsou to ve směru Praha hl.n. – Dýšina R 828 (odjezd z Prahy hl.n. v 7:15), R 754 (odjezd z Prahy hl.n. v 8:15) a Ex 352 (odjezd z Prahy hl.n. v 9:15). Ve směru z Dýšiny do Prahy hl.n. to jsou spoje R 761 (odjezd z Dýšiny v 16:13), Ex 353 (odjezd z Dýšiny v 17:13), R 763 (odjezd z Dýšiny v 18:13) a R 829 (odjezd z Dýšiny v 19:13). Jízdní doba mezi pražským hlavním nádražím a zastávkou Dýšina je 90 minut. Bezplatná přeprava s jízdenkou z Ticketpro bude možná vždy v jednom označeném vagoně rychlíku a bude v něm zástupce pořadatele.Vybrané rychlíkové spoje, které 9., 10. a 11. srpna zastaví na zastávce Dýšina

Pro cestu na golfový turnaj lze využít jednodenní Celodenní jízdenku pro Českou republiku, která umožňuje cestovat 2. třídou vlaků ČD bez omezení počtu najetých kilometrů. Jízdenka stojí 550 Kč pro jednoho cestujícího. V sobotu nebo v neděli je vhodné využít Skupinovou víkendovou jízdenku, která platí po celý jeden den v sobotu nebo v neděli pro 2 dospělé a až 3 děti. V nabídce je varianta pro celou Českou republiku za 600 Kč nebo regionální pro vybraný kraj. Konkrétně Skupinová víkendová jízdenka region Plzeňský stojí 225 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…