České dráhy na veletrzích Regiontour a GO 2017

18.01.2017 10:15

Ve čtvrtek 19. ledna začnou na brněnském výstavišti veletrhy cestovního ruchu Regiontour 2017 a GO 2017. České dráhy jsou již tradičně jedním z vystavovatelů a pro návštěvníky připravily prezentace svých produktů. Na děti se těší maskot slon Elfík, který bude rozdávat balónky, pastelky, nebo sladkosti. Pro dospělé návštěvníky jsou připraveny materiály o službách národního dopravce nebo slevové poukazy.

České dráhy na veletrzích Regiontour a GO 2017
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Velká skleněná expozice Českých drah bude na veletrhu umístěna v pavilonu P. Na stánku se návštěvníci budou moci zeptat informátorek na produkty a nabídky společnosti nebo třeba na možnosti cestování v regionech a další. Národní dopravce představí třeba tzv. „Jižní expres“ – novinku jízdního řádu pro rok 2017. Tento expres výrazně zrychlil cestu z metropole na jih Česka a dál do Rakouska. Trasu Praha – České Budějovice vlaky Českých drah stihnou pod dvě hodiny, do Lince trvá cesta nově 4 hodiny a 5 minut, tedy o 45 minut méně než v loňském jízdním řádu. Historicky nejrychlejší spojení jede čtyřikrát za den v obou směrech.

Kromě novinek budou České dráhy na veletrhu Regiontour a GO prezentovat obvyklé a u zákazníků oblíbené služby. Například službu ČD Kurýr, která zajistí spolehlivou přepravu zásilek vybranými vlaky do 65 železničních stanic po celé České republice. Výhodou je jednotná cena bez ohledu na vzdálenost a garantovaný čas dodání. Mezi další představované služby patří třeba Výjezdní vlak Českých drah. Od roku 2014 národní dopravce zařadil do svých standardních obchodních nabídek možnost rezervace velkoprostorového vozu pro potřeby firemních akcí. Součástí této nabídky je i gastronomický servis. K těmto a dalším produktům ČD budou v expozici informační materiály a letáky.

Na stánku Českých drah se budou moci návštěvníci veletrhu informovat také na různé slevy – například pro důchodce, žáky a studenty, nebo benefity In Karet Českých drah. Na stánku pak bude pro prvních 200 zájemců připravený stokorunový slevový poukaz na nákup zákaznické aplikace IN 25 na 1 nebo 3 roky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…