České dráhy – oficiální dopravce výstavy a veletrhu Flora Olomouc 2014

19.04.2014 13:36

Příští čtvrtek 24. dubna začíná na olomouckém výstavišti jarní etapa největší květinové akce u nás – Flory Olomouc. Za paletou barev a vůní se může každý vydat vlakem ČD se zvýhodněnou jízdenku VLAK+ Flora.

České dráhy – oficiální dopravce výstavy a veletrhu Flora Olomouc 2014
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Z olomouckého hlavního nádraží k výstavišti zdarma doveze návštěvníky historický motorový vůz „Hurvínek“. Stánek národního dopravce pak naleznou ve foyer v pavilonu „A“. Flora vítá své návštěvníky už na hlavním olomouckém nádraží, kde je ode dnešního dne instalována výjimečná expozice levitujících květin.

Olomoucké hlavní nádraží se pyšní unikátní výzdobou ve vstupní hale výpravní budovy. Aranžmá levitujících květin je originální připomínkou a zároveň pozvánkou na nejstarší výstavu květin, která se v hanácké metropoli koná již po pětatřicáté. Návštěvníky výstavy čeká unikátní výlet do světa snů, nazvaný „Divotvorná zahrada“. Nepůjde o nic menšího než o setkání s fantazií, která se zbavila zemské přitažlivosti!

Na výstavu Flora do Olomouce za polovinu

České dráhy nabízí již nyní v předprodeji všem návštěvníkům Flory v Olomouci slevu VLAK+ Flora. Ze všech železničních stanic, kde staví vlaky ČD, si mohou cestující koupit zpáteční jízdenku do železniční stanice začínající názvem Olomouc za cenu jednosměrné jízdenky. Jedinou podmínkou je, aby si jízdenku na veletrhu nechali potvrdit u stánku ČD razítkem.Sleva platí ve 2. vozové třídě a cestující s ní ušetří polovinu jízdného. První den platnosti jízdenky může být 24., 25., 26. nebo 27. 4. 2014. Razítko musí být při zpáteční cestě na přední straně jízdenky.

Hurvínkem z hlavního olomouckého nádraží a na výstaviště

Zpříjemnit si návštěvu jarního zahradnického veletrhu Flora Olomouc může každý romantickou jízdou historickým vláčkem. Z olomouckého hlavního nádraží až na výstaviště i zpět doveze návštěvníky historický motorový vůz Hurvínek. Pendlovat Olomoucí bude po celou dobu výstavy, od 24. do 27. dubna od 9 do 18 hodin. Jízdné je zdarma. V sobotu 26. dubna vyjede mimořádně parní vlak s lokomotivou Kocúr a historickými vozy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…