České dráhy posílí spoje na Hejnické slavnosti

03.07.2013 11:08

V sobotu 6. a v neděli 7. července se zvýší kapacita spojů v úseku Liberec - Frýdlant v Čechách a opačně a Raspenava - Bílý Potok pod Smrkem a opačně.

České dráhy posílí spoje na Hejnické slavnosti
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Navíc v sobotu 6. července pojedou zvláštní vlaky v úseku Raspenava - Bílý Potok pod Smrkem a opačně s odjezdy - z Raspenavy ve 20:04, 21:04 a 22:04; z Bílého potoka pod Smrkem v 19:35, 20:35., 21:35 a 22:35. Vlak s odjezdem ve 22:35 pojede jako přímý v trati Bílý Potok pod Smrkem - Liberec.
 
Hejnické slavnosti navazují na tradiční Hejnickou pouť, která se slaví u příležitosti vysvěcení Baziliky Navštívení Panny Marie v tomto městě. I v letošním roce se uskuteční veliká kulturní akce spojená s nabitým kulturním programem v centrální části před areálem Baziliky, velikým ohňostrojem a stánkovým prodejem v ulicích, doplněná o řemeslný jarmark před kostelem. Největší letošním lákadlem je sobotní koncert skupiny Kryštof.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…