České zastoupení je oprávněně v centru evropského dění značky Canon

19.02.2014 8:09

Canon Europe uspořádal ve dnech 10. a 11. února setkání managementu evropských poboček, mezinárodní konferenci Canon Direct Sales Forum. V pražském hotelu Hilton se během dvou hlavních jednacích dnů setkalo 415 účastníků z celkem 18 evropských zemí, a to včetně Ruska a rozvíjejících se trhů. O důležitosti této akce svědčí i účast prezidenta a CEO společnosti Canon pro Evropu, Střední východ a Afriku, Rokuse van Iperena.

České zastoupení je oprávněně v centru evropského dění značky Canon
Foto: Canon
Popisek: Canon

Nosným tématem konference byla problematika přímého prodeje pro oblast B2B, zejména pak s ohledem na další rozvoj aktivit společnosti Canon směrem k této stále perspektivnější části trhu. Více než tři desítky konferenčních aktivit byly rozdělené do šesti skupin. Cílem bylo poskytnout dostatečně široký prostor pro workshopy a k diskusi nad jednotlivými tématy včetně technických, marketingových i finančních otázek. Evropské pobočky Canon využijí získané informace a zkušenosti při pořádání lokálních akcí, které jsou pro národní prodejní týmy naplánované během druhé poloviny února a března 2014.

Uspořádání konference Direct Sales Forum přímo v srdci Evropy je důkazem významné role českého zastoupení Canon nejen v oblasti B2B. Canon CZ navíc může těšit i fakt, že návštěva generálního ředitele Canon pro region EMEA nebyla pouze formální. Rokus van Iperen navštívil nové prostory české pobočky, prohlédl si předváděcí centrum Canon v pražských Holešovicích a aktivně diskutoval s managementem Canon CZ nejen o lokální situaci.

Rokus van Iperen je vůbec prvním Evropanem v historii, který vede region EMEA. Od dubna 2012, kdy v této funkci nahradil úspěšného Ryoichiho Bambu, se ani na okamžik nepřestal hlásit ke své vizi nacházet pro Canon nové obchodní příležitosti napříč celým regionem. Součástí této vize je i trvalé posilování aktivit v oblasti B2B, kterou van Iperen považuje za klíčovou součást dalšího růstu společnosti Canon.

„Možnost uspořádat setkání Canon Direct Sales Forum v Praze pro nás znamená fantastické ocenění naší dosavadní práce a pochopitelně také obrovský závazek do budoucna. Jsem navíc velmi rád, že jednotlivá témata konference dala všem zúčastněným dostatečné podněty na to, aby mohl být Canon i nadále špičkovým partnerem pro všechny stávající a budoucí zákazníky. Úžasná byla i příležitost přivítat v Praze Rokuse van Iperena, který je nejen špičkovým manažerem, ale také skvělým vizionářem,“ říká Ladislav Paleček, Managing Director společnosti Canon CZ a Canon Slovakia.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…