Česko-slovenské diskusní fórum zahájil politický tajemník

07.11.2015 10:50

Společně se státním tajemníkem slovenského Ministerstva zahraničních a evropských záležitostí Igorem Slobodníkem zahájil dne 5. listopadu 2015 ředitel kabinetu ministra a politický tajemník MZV ČR Petr Drulák v obci Košariska ve Slovenské republice v pořadí šesté Česko-slovenské diskusní fórum.

Česko-slovenské diskusní fórum zahájil politický tajemník
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Setkání, které je neformální platformou pro společnou diskusi o vybraných zahraničněpolitických otázkách mezi představiteli státní správy a nevládního a akademického sektoru obou zemí, organizovalo letos Ministerstvo zahraničních a evropských záležitostí SR společně se Slovenskou společností pro zahraniční politiku. Hlavními tématy diskuse byly otázky vztahů s Ruskem a migrační problematika.

Při příležitosti setkání si účastníci Fóra položením společného věnce k pomníku na hoře Bradlo také připomenou letošní 135. výročí narození jednoho ze zakladatelů československého státu, Milana Rastislava Štefánika.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…