Český „král dekorací“ vyzdobil moskevské letiště Šeremeťjevo

14.12.2017 17:01

Mezinárodní letiště Šeremeťjevo zdobí novoroční motivy, navržené a vyrobené českou firmou S.O.S. Dekorace. Ta získala zakázku na výzdobu letiště v náročném tendrovém řízení. Klasické zářivé vánoční koule a girlandy, stylizovaná perníková letadla, kufry a mnoho dalších prvků, jejichž společným motivem jsou příběhy z cest a slavností.

Český „král dekorací“ vyzdobil moskevské letiště Šeremeťjevo
Foto: Ilja Martemjanov
Popisek: Letiště Šeremeťjevo zdobí výrobky české firmy S.O.S. Dekorace

„Zvláštní pozornost jsme při návrhu dekorace chtěli věnovat dětem, proto jsme navrhli co nejvíce zábavných prvků pro malé pasažéry. Kromě klasických vánočních a novoročních ozdob jsme na letišti vytvořili tři fotografické zóny s pohádkovými jeleny, medvědy a dárky. Snažili jsme se vytvořit takové ozdoby, díky kterým by letiště Šeremeťjevo získalo popularitu v sociálních sítích. Děti a dospělí se budou navzájem fotit a sdílet své snímky“, říká generální ředitel a majitel společnosti S.O.S. Dekorace Jakub Olbert.

Na terminálech D, E a F letiště v Šeremeťjevu najdete tematické kompozice s hrdiny novoročních pohádek a všemi prvky vánoční nálady a dárků. Každý zájemce si může udělat památeční selfie, umístit fotku na své webové stránce a získat ocenění od svých přátel a odběratelů.

„Šeremeťjevo zajišťuje špičkové služby, je to komfortní a útulné prostředí, které předčí očekávání pasažérů a klientů. Vždy se snažíme o co nejvyšší kvalitu a individuální přístup, proto každý svátek je pro nás příležitostí vytvořit něco nezapomenutelného a nového. Novoroční a vánoční atmosféra, která na letišti panuje, dává radost tisícům ruských a zahraničních pasažérů a obdarovává je příjemnými vzpomínkami“, míní ředitelka komunikačního oddělení společnosti Mezinárodní letiště Šeremeťjevo, a.s., Anna Zacharenková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…