Český rozhlas: Aleš Cibulka oslavil další rekord!

02.03.2015 15:20

V sobotu 28. února se moderátor Aleš Cibulka opět zapsal do „rozhlasové knihy rekordů“, v přímém přenosu totiž odmoderoval svůj už 400. Tobogan!

Český rozhlas: Aleš Cibulka oslavil další rekord!
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Letošní rok je pro Tobogan a jeho moderátora Aleše Cibulku ve znamení velkých oslav! Poté, co v lednu s 1000. dílem tohohle úspěšného pořadu Dvojky Českého rozhlasu vyprodal pražskou Lucernu (a z obvyklé hodiny se stal dvouhodinový speciál) má za sebou další rekord. V sobotu totiž odmoderoval v přímém přenosu svůj už 400. Tobogan! A tak se slavilo!

Hlavním hostem jubilejního dílu byla herečka Blanka Bohdanová, mezi gratulanty nechyběl herec Stanislav Zindulka, režisérka Lída Engelová nebo její syn, fotograf, Vlado Bohdan s manželkou, spisovatelkou, Zuzanou Maléřovou.

Navázalo se i na 1000. Tobogan z Lucerny, kde byla poprvé představena „Síň Slámy“ - nejvyšší ocenění Toboganu. Vedle H. Maciuchové, M. Donutila, V. Cibulkové, L. Munzara nebo třeba L. Bílé se jejími dalšími členy stali právě Blanka Bohdanová, Stanislav Zindulka a dlouholetá režisérka Toboganu Yvona Žertová. Velkým překvapením pro Aleše Cibulku bylo, když ho šéfredaktor Dvojky Českého rozhlasu Miroslav Dittrich a šéfproducentka Centra výroby Naďa Mečířová osobně uvedli také mezi hvězdnou sestavu toboganových celebrit.

A co říká na úspěch sám Aleš Cibulka?: „Většinou jsem zvyklý, že na své hosty chystám v Toboganu překvapení já. Tentokrát to bylo naopak a já téměř celou hodinu nevycházel z údivu. Byl jsem přivítán v prestižní Síni Slámy, k 400. přímému přenosu mi díky toboganovým kolegyním poděkovali přímo z Nebe Nataša Gollová i Hugo Haas a ještě celou tu dobu seděla vedle mě úžasná Blanka Bohdanová. Co víc si přát? Už se těším na pětistovku.“

Oslava pokračovala i po skončení přímého přenosu. Od 13. hodin čekal na diváky program, se kterým Aleš Cibulka společně s kapelou Blue Star Václava Marka už druhým rokem úspěšně brázdí republiku. Ani o záznam z této akce nebudou posluchači Českého rozhlasu ochuzeni.

Talkshow Aleše Cibulky Tobogan vysílá Český rozhlas Dvojka v přímém přenosu každou sobotu od 11:00. V Toboganu se posluchači dozvídají o známých lidech to, co ještě nevěděli, objevují zajímavé osobnosti nebo profese, připomínají si významná nebo třeba zapomenutá společenská nebo absurdní výročí a události.

Více informací o vysílání Českého rozhlasu Dvojky na webu dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…