Český rozhlas České Budějovice startuje velkou letní fotografickou soutěž o elektrokolo

01.07.2016 21:20

Fotografická soutěž Moje jižní Čechy je tu! Český rozhlas České Budějovice hledá společně se svými posluchači to nejkrásnější místo v našem kraji. Je jedno, jestli jste profesionál nebo amatér. Stačí, pokud rádi fotíte. Pošlete nám fotografii vašeho oblíbeného místa a vyhrajte elektrokolo, nebo relaxační pobyt pro dvě osoby v jihočeských wellness centrech.

Český rozhlas České Budějovice startuje velkou letní fotografickou soutěž o elektrokolo
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Soutěž Moje jižní Čechy začíná v pondělí 4. července. Svou fotografii můžete zařadit do soutěže prostřednictvím elektronického formuláře na webových stránkách www.budejovice.rozhlas.cz až do 14. srpna. V následujících dnech pak budou moci lidé hlasovat pro ty fotografie, které se jim nejvíce líbí. Výherce se dozvíte koncem srpna z našeho přímého přenosu z výstavy Země Živitelka v Českých Budějovicích.

Při vyřčení slov Moje jižní Čechy se každému vybaví něco jiného. Může to být krásná příroda, starobylé památky, krajina plná rybníků, lidová architektura, milí lidé nebo sportovní a turistické zážitky.

Námětem k názvu soutěže je úryvek z písničky Moje česká vlast textaře Zdeňka Beneše, kterou posluchači Českého rozhlasu České Budějovice dobře znají z vysílání v podání předních dechových kapel Veselky Ladislava Kubeše nebo Budvarky.

Krása se skrývá mnohokrát v jednoduchosti. Zvěčněte půvab jižních Čech. Stačí jedno cvaknutí spouští a báječné ceny mohou být vaše.

Podrobná pravidla soutěže Moje jižní Čechy naleznete na webu www.budejovice.rozhlas.cz.

Přejeme příjemný poslech Českého rozhlasu České Budějovice - 106,4 MHz pro jižní Čechy, 103,9 MHz pro Táborsko a 88,2 MHz pro Slavonicko a Dačicko.

Poslouchat živě i ze záznamu můžete také na webu www.budejovice.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…