Český rozhlas Dvojka nabídne fanouškům swingu galakoncert hvězd v přímém přenosu

23.05.2017 7:33

Hudební pořad Českého rozhlasu Dvojka Klub Evergreen připravil pro posluchače v rámci svého pětiletého výročí dva galakoncerty. Po zlínském se na hvězdy swingu mohou těšit fanoušci v Praze. Koncert z Divadla ABC odvysílá v přímém přenosu Český rozhlas Dvojka v úterý 23. května od 20.00 hodin, on-line stream nabídne YouTube a Facebook.

Český rozhlas Dvojka nabídne fanouškům swingu galakoncert hvězd v přímém přenosu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Písně z repertoáru Franka Sinatry, Tonyho Bennetta, Barbry Streisand, Elly Fitzgerald, Michaela Bublého, Diany Krall ale i jejich české verze, nebo swingové verze hitů pop music a rocku, si tentokrát mohou milovníci hudby vychutnat naživo v podání Dashy a Jana Smigmatora v doprovodu vynikajícího Big Bandu Felixe Slováčka. Pozvání přijali i tři vzácní hosté! Společně s průvodci pořadu zahrají a zazpívají Ondřej Ruml a sourozenci Věra a Antonín Gondolánovi

„Klub evergreen je pro mne důkazem, že jdou skloubit mladí interpreti, mladí moderátoři a totální klasika jako je swing. Těším mě, že galakoncert ve Zlíně přilákal tolik fanoušků. A to, že koncert v Praze je vyprodaný, je naprosto úžasné,“ říká šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojka Martin Groman.

Přímý přenos Českého rozhlasu Dvojka z Divadla ABC začíná v úterý 23. května ve 20.00 hodin, fanouškům na internetu koncert zprostředkujeme na YouTube a na Facebooku Dvojky.

Pořad Klub Evergreen vysílá Český rozhlas Dvojka od ledna 2012. Posluchači se mohou setkávat s velikány populární hudby, swingu a jazzu, zpěváky, hudebními skladateli, textaři, herci a muzikanty, kteří se stali neodmyslitelnou součástí hudební historie, ale i hvězdami současnými. Jeho tvůrci a průvodci jsou od samého začátku zpěváci Jan Smigmator a Dasha.

Více k programu Českého rozhlasu Dvojka na dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…