Český rozhlas: Herec Petr Brukner bude hostem U Tří lvů

04.03.2016 18:03

Pozvání do besedy Host U Tří lvů přijal známý herec, člen divadla Járy Cimrmana a písecký rodák Petr Brukner. Přijďte si s ním popovídat v pondělí 7. března od 17 hodin do budovy Českého rozhlasu České Budějovice.

Český rozhlas: Herec Petr Brukner bude hostem U Tří lvů
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Mezi nezapomenutelné role Petra Bruknera patří princezna ze hry Dlouhý, Široký a Krátkozraký, lékárník ze hry Dobytí severního pólu nebo Vlasta a Čeněk ze hry Záskok. Objevil se i ve filmech Vesničko má středisková, Marečku, podejte mi pero a řadě dalších.  Řada z vás si Petra Bruknera vybaví jako Leopolda Brašnáře, člověka, který nekrade, ze série rozhovorů se Zdeňkem Svěrákem.

Pravidelný cyklus besed se zajímavými osobnostmi v budově Českého rozhlasu České Budějovice odstartoval v únoru letošního roku. Prvním hostem byl spisovatel a komiksový scénárista Vlastislav Toman. Cyklus jsme prozaicky pojmenovali „Host U Tří lvů“ podle jména českobudějovické ulice, odkud vysíláme.

Veřejná beseda v rozhlase s Petrem Bruknerem začíná 7. března v 17 hodin. Předchází jí i rozhlasový rozhovor po 14. hodině odpoledním radioproudu Českého rozhlasu České Budějovice. Popovídání s Petrem Bruknerem ocení nejen skalní cimrmanologové, ale všichni milovníci dobré zábavy. Vstup je volný.

V dubnu se můžete těšit na besedu Šumné stopy autorské dvojice Radovan Lipus – David Vávra o odkazu českých architektů ve světě.

Další informace i mnoho praktických tipů je k dispozici na webových stránkách budejovice.rozhlas.cz a na facebook.com/cbrozhlas.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…