Český rozhlas: Hudební hvězdy vystoupí na vánočním koncertu Českého rozhlasu a Rozhlasu a televize Slovenska

25.11.2015 7:28

V brněnském Sono Centru vystoupí hvězdy z Česka i Slovenska, a to v doprovodu legendárního Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma. Třetí vánoční koncert Českého rozhlasu a Rozhlasu a televize Slovenska se ponese v jedinečné atmosféře popu, rocku i tradiční vánoční atmosféry.

Český rozhlas: Hudební hvězdy vystoupí na vánočním koncertu Českého rozhlasu a Rozhlasu a televize Slovenska
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Český rozhlas a Rozhlas a televize Slovenska pokračují v dosavadní úspěšné spolupráci.  Letošní, v pořadí už třetí společný, vánoční koncert se tentokrát bude konat 1. prosince v Brně.

„Za dobu své existence získal Rozhlasový Big Band Gustava Broma věhlasné renomé, v šedesátých letech minulého století se zařadil mezi deset nejlepších na světě a stále láká širokou veřejnost. Jsem rád, že Český rozhlas se už 75 let může pyšnit takovýmto hudebním tělesem. Dodnes přicházejí noví hráči, získávají cenné zkušenosti a udržují tak mladého ducha celé kapely. Věřím, že vánoční koncert s vynikajícím česko-slovenským obsazením bude neopakovatelným zážitkem,“ uvedl prozatímní ředitel Českého rozhlasu Karel Zýka.

V rytmu swingu s big bandem zazpívají Ilona Csáková, Dasha, Kamila Nývltová, ze slovenských interpretů vystoupí Robo Opatovský, Peter Lipa, Jozef Kuriľák i Detský a dievčenský spevácky zbor Slovenského rozhlasu. Na jevišti Sono Centra se večer potkají i s kapelou No Name, vše pod taktovkou dirigenta Vlado Valoviče.

Nad koncertem přijal záštitu primátor města Brna Petr Vokřál. První tóny zazní už v 19.00 hodin, díky unikátní architektuře klubu si diváci vychutnají prvotřídní akustiku. Večerem bude provázet moderátorská dvojice Ivana Ilgová a Jiří Kokmotos. Vstupenky jsou k dispozici v prodejní síti Ticketportal.

www.vanocnikoncert.rozhlas.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…