Český rozhlas: Odstartoval 21. ročník ankety Neviditelný herec

30.06.2017 8:32

Divácká anketa Neviditelný herec odstartovala v sobotu 24. června v přímém přenosu rozhlasového pořadu Tobogan. Mezi nominovanými jsou Viktor Preiss i Taťjana Medvecká. Hlasování o nejpopulárnější herecké výkony Českého rozhlasu potrvá až do poloviny září.

Český rozhlas: Odstartoval 21. ročník ankety Neviditelný herec
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Za role v rozhlasových hrách, za četby na pokračování nebo účinkování v dalších pořadech, které Český rozhlas vysílal v sezoně 2016/2017, bylo nominováno celkem dvacet osm herců a hereček. Mezi nominovanými nechybí známá rozhlasová jména jako několikanásobný vítěz ankety Viktor Preiss či čerstvý držitel rozhlasové Thálie Petr Lněnička. Mezi herečkami figurují opět Taťjana Medvecká, Dana Černá anebo Apolena Veldová. Úplný přehled všech nominovaných včetně rolí, které ztvárnili, je možné nelézt na webu Radioteka.cz.

Anketu vyhlásil Týdeník Rozhlas a Český rozhlas již po jednadvacáté. Hlasování potrvá až do 11. září. Posluchači a čtenáři mohou pro své oblíbené herce hlasovat prostřednictvím anketního lístku v Týdeníku Rozhlas, na webu Radioteka.cz nebo pomocí SMS zprávy ve tvaru HEREC mezera PRIJMENI herce či herečky na číslo 87651 (cena jedné SMS je pět korun vč. DPH). Počet zaslaných SMS z jednoho telefonního čísla je omezen na deset.

Výsledky ankety Neviditelný herec budou vyhlášeny v pořadu Tobogan na Dvojce Českého rozhlasu v říjnu 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…